Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Kartmappejakt

Kan også anbefale Ortlieb kartmappe.
Har hatt en i over 15 år. Like god og tett. Eneste minus var at den begynte å gulne litt i plasten etter drøye10 år, men det er ingen problemer med å lese kartet.

Takk for i år.

Da var 3. periode ved Sandbakken unnagjort.
Ser ut til ay vi har fått vår egen private uværsky.
Solen skinte på Oppsal mens vi dro på tur, men da vi parkerte ved Sandbakken åpnet himmelen seg. Dette fortsatte helt nøyaktig til vi kom tilbake til bilen etter sesongen siste 5 poster. Selvfølgelig var dette sesongen eneste tur uten medbragt regntøy. (man stoler da på YR..)
Vel hjemme på Oppsal fikk vi beskjed om at solen hadde skint hele tiden….
Takk for i år Ola Dilt, vi møtes igjen i 2013 til en ny sesong med forhåpentligvis mindre nedbør!

Post 64

Hadde vi lest bloggen før dagens 3.runde på Haukåsen, hadde vi sikkert spart 10 – 15 min på post 64. Etter banning og sverting om diltefiender som fjerner poster gikk vi tilfeldigvis rett på den nordafor “firkanten” :-)

Stemplingskode

Når Oppsal har jubileum, samtidig som Oppsal er det området med flest Klansmedlemmer bortsett fra selve Vlålerenga, så synes jeg det er smakløst å ha stemplingskode LYN på post J5.

:-)

Kommentar til Roar Strand

Ang. din uenighet med "stresserne".
Det bør ikke være noen konflikt mellom dine interesser og det at poster blir satt tidligere ut når våren og været tillater dette. Enhver kan selv velge å følge "boka"...
Husk at mange er plaget av pollenallergi og derfor i perioder må ta lengre pauser fra skogen. Samtidig har vår nye venn hjortelusflua gjort enkelte områder utrivelige i august og september.

Flere poster ut?

Etter å ha fullført 1. periode for noen uker siden, ville det være veldig hyggelig med mulighet for å ta noen fra 2. periode i 1. mai-helgen. (Mange som tar langfri da...)

:-)