Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Påskestart på Lutvannskartet ;-)

Påsken startet med første ordinære Ola Dilt-runde hjemmefra og på Lutvannskartet. Vi gikk rundt Skøyenputtet og beundret utsikten fra bratta over vannet, og tok oss en svipptur bortom Solberglivannet også. På begge vannene lå det fortsatt et tynt lag med is igjen, men ville nok ikke testet det ;-)

Fin Ola Diltrunde og den tidligste vårstarten jeg tror jeg har hatt noengang. Men så har våren kommet veldig tidlig iår også, og nå er det nesten helt bart i Østmarka. Takk for en fin og tidlig start, det blir nok flere Ola Dilt-turer snart ;-)

Da var Ola Dilt sesongen igang ;-)

Forrige søndag åpnet vi årets Ola Dilt-sesong med prøvepostene ved Ellingsrud. Greie poster å ta på en kveldstur, og hvor brodder var til stor hjelp. Vi var overrasket over at det lå såvidt mye snø igjen på stiene/løypene, men det ligger vel litt mer i skyggen og holder på snøen. Greie poster og veldige kjekke å ta selv med noe snø.

Og idag var det endelig åpningsdag ved Ulsrudvann. Iår som ifjor ble det en fin tur rundt Ulsrudvann der 8 poster ble besøkt. Men imotsetning til ifjor var det mye mer bart og vårlig i terrenget.

Stor takk for at det arrangerer en åpningsdag med mye liv og mennesker i Østmarka. Flott med bål der man kan møte kjente mens man griller en pølse også ;-)