Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Tursekk med div. innhold

Hei

I dag tidlig lå det en tursekk med div. innhold i hagen min, det virker som om eieren har vært rustet for en helgetur i marka. Noe av innholdet lå strødd utover, noe som indikerer at denne kan være stjålet og gjennomsøkt. Er det noen her inne som har hørt om eller kjenner noen som har mistet sekken og muligens går i sokkelesten i marka ?

Noen som har en link til turblogg for Østmarka ? vet det er en, men finner den ikke igjen.

Forøvrig så er Oladilten lagt på feriehylla, men hadde en hærlig tur med familien på torsdag med ny stekte pannekaker og nyplukket/rørt blåbær i strålende sommervær

Ta kontakt på e-post knuts1960@hotmail.com

Jakken på post 41

Jakken henger pent ved posten i dag :-) Jeg skulle desverre ikke retning til Sandbakken, men vurderte å ta den med. Besltutningen var at jeg lot den henge i tilfelle andre skal i retningen deres.

Ang. Spinner, så ble det en lang og våt dilt, holdt meg heldigvis tørr på bena, men fra post 44 og ut til rødmerket løype, klarte jeg å tråkke gjennom og sank ned til beltestedet med ene benet. Anbefaler godt skotøy og villmarksbukse for de som ikke har gått denne runden ennå. Utganspunktet mitt var Grønnmo, tok postene i denne rekkefølge: 41-43-45-42-44

Svar til Rolf m.m :-)

Er veldig enig i det du sier om innlegg på denne siden. En traver som deg (og mange andre) burde jo bruke denne siden aktivt for å komme med erfaringer og historier, det blir jo bare en berikelse for oss andre som bruker marka.
Det er mange forskjellige mennesker med individulle mål som går orientering, og derfor også diverse ønsker/behov for ytringer, så håper det er flere som vil åpne seg  med respekt for hverandres ”mål”
At ingen har hengt seg på dine innlegg, kan jo faktisk være at dilterne vil ha ”marka” for seg selv, og ha opplevelsen som noe eget, og det kan jeg forstå  for det er jo så godt der ute.
Mitt mål er rett og slett komme meg ut i marka og nyte den frihet (når kona ikke er med….:-)….) og praktfullhet marka gir, samt at det er godt for en sliten kropp.
Det å bli kjent i Østmarka er også et av mine mål, jeg har merket at jeg går ekstra langt for å komme meg til disse postene noen ganger. Ett eksempel er turen jeg hadde på fredag, kom meg opp til post 17 med sykkel på slep, da kom det en bak meg som jeg veksla noe få ord med…han skulle videre til post 20, og jeg til post 18. Når jeg kom til posten, kom han også…..da hadde han tatt ”bakveien” og muligens post 20-19 og 18, før jeg hadde klart å tatt post nr 2 på turen, så det er nok lurt å kjenne marka 
Torsdag var min kone med og vi tok 5 poster, mitt i en myr inne i skogen stod det igjen en damesko med stilett hæler, godt plantet i myra……jeg stussa litt over den 
Nå ser jeg frem til en ny uke med hærlige turer på Oladilten…..God tur

Ps: Har sansen for både Paus og Fjeld, men husker ikke teksten på låta i farten  men nå er vi TRE…

"Rotetur" :-)

Hehe, ja du kan ikke akkurat skylde på varmen i dag :-) Det var artig å lese innlegget ditt, måtte dra på smilebåndet noen ganger :-)
Synes det var fint av deg å dele turen din med oss andre, kanskje det blir lettere for andre å skrive litt om det som skjer på sine turer.

Men.....jeg tror nok du tok "kaka" med denne turen, den overgår i hverfall min tur, der jeg fant samme post to ganger :-)

Mvh Knut

Takk for "støtten" Rolf

Ja det er godt å vite at man er to (eller fler) i denne dilten som ikke er helt "orientert" :-)
Har lest litt på dine tidligere innlegg, og synes du er en aktiv skribent og filosoferer over ting langs din vei, bra lesing :-) fortsett med det.

Postene 1-5 ble fordelt på to dager, post 4 og 5 tok jeg i går, den turen ble på nesten 5 timer, årsaken er at jeg koste meg i det flotte været og tok mange avstikkere og omveier på turen, avsluttet turen ved post 36 der jeg hadde parkert sykkelen oppe ved grusveien.

I dag ble min kone med og tok post 1-2 og 3, det er litt greit at hun slenger seg på noen ganger da hun er litt mer kjent i marka og er en flink kartleser, men det ble en kort tur og da dukker muligheten og tid til å tenke litt foto. Så jeg legger ved 3 bilder som ble tatt ved kløfta ned til post 3.

Første tur i Østmarka

Hei

Startet dagen med å prøve å få tak i Oladilt posen, de var utsolgt på Tvetenveien, Hellerudveien og Statoil Østensjø men heldigvis hadde de 2 poser på Statoil Bøler :-)
Lenge siden jeg har gått turorientering, sist var Lillodilten i slutten av 2000, ellers har det blitt Groruddalsturene. Men i dag skulle "rusten" kartlesing prøves og det gikk jo...på en måte. Ettersom jeg klarte å finne post 22 to ganger !! forsto jeg at jeg var mer enn "rusten" og litt forvirret :-) men kom meg på rett kjøl og fant dagens mål som var post 21-25. Det var kjempegøy å komme seg ut i marka igjen (utenfor grusveiene) GOD TUR :-)