Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

jakka på post 41

Endelig fikk jeg i dag tatt turen og hentet min blå jakke som var fint hengt opp på posten:-) Bikkja og “mutter`n” storkoste seg i den den flotte sommerkvelden ved Langvann.

3.periode Haukåsen

Da er 3.periode Haukåsen på plass, for de som er “gått tomme” for poster.

Det er frodig og grønt i skogen nå!

God tur!

Hilsen Ola Dilt

Haukåsen

Jeg tenkte jeg skulle være smart og effektiv og gjøre unna 10 poster på Haukåsen på lørdag. Men med kamera i sekken er det ikke mulig å ta seg fram særlig fort. Det ble de en kombinasjon av periode 1 og periode 2 poster. Bra vannstand i marka etter regnværet på formiddagen. Gummistøvler kom godt med. Her er et par foto fra Sarabråtåsen idet sola bryter igjennom.

Post 50

Søndag 10. juni gikk jeg fra post 50 og retning mot post 28. Ved en stopp ca 250 meter etter posten, før hovedstien mellom Rundvann og Fjeldstadbakken mistet jeg brillene mine. Nå har jeg vært ute og saumfart terrenget flere kvelder uten resultat.
Hvis noen tilfeldigvis skulle snuble over dem ville jeg være takknemlig over å høre fra vedkommende! vh marianne på mob 415 70 961

Post 31

Det er ikke alle postene som er merket på en god måte. Men koden skal være MVW

Post 31

Tok inn 10 poster på Haukåsen i dag. Men har skrevet feil kode på Post 31. Jeg skrev MVM. Kan noen fortelle meg hva det egentlig skal være?