Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Svar til Rolf m.m :-)

Er veldig enig i det du sier om innlegg på denne siden. En traver som deg (og mange andre) burde jo bruke denne siden aktivt for å komme med erfaringer og historier, det blir jo bare en berikelse for oss andre som bruker marka.
Det er mange forskjellige mennesker med individulle mål som går orientering, og derfor også diverse ønsker/behov for ytringer, så håper det er flere som vil åpne seg  med respekt for hverandres ”mål”
At ingen har hengt seg på dine innlegg, kan jo faktisk være at dilterne vil ha ”marka” for seg selv, og ha opplevelsen som noe eget, og det kan jeg forstå  for det er jo så godt der ute.
Mitt mål er rett og slett komme meg ut i marka og nyte den frihet (når kona ikke er med….:-)….) og praktfullhet marka gir, samt at det er godt for en sliten kropp.
Det å bli kjent i Østmarka er også et av mine mål, jeg har merket at jeg går ekstra langt for å komme meg til disse postene noen ganger. Ett eksempel er turen jeg hadde på fredag, kom meg opp til post 17 med sykkel på slep, da kom det en bak meg som jeg veksla noe få ord med…han skulle videre til post 20, og jeg til post 18. Når jeg kom til posten, kom han også…..da hadde han tatt ”bakveien” og muligens post 20-19 og 18, før jeg hadde klart å tatt post nr 2 på turen, så det er nok lurt å kjenne marka 
Torsdag var min kone med og vi tok 5 poster, mitt i en myr inne i skogen stod det igjen en damesko med stilett hæler, godt plantet i myra……jeg stussa litt over den 
Nå ser jeg frem til en ny uke med hærlige turer på Oladilten…..God tur

Ps: Har sansen for både Paus og Fjeld, men husker ikke teksten på låta i farten  men nå er vi TRE…

Kode post 18?

Har koden 6sa, men den stemmer ikke, heller ingen variasjoner jeg kan komme på!
Kan noen hjelpe meg?

"Rotetur" :-)

Hehe, ja du kan ikke akkurat skylde på varmen i dag :-) Det var artig å lese innlegget ditt, måtte dra på smilebåndet noen ganger :-)
Synes det var fint av deg å dele turen din med oss andre, kanskje det blir lettere for andre å skrive litt om det som skjer på sine turer.

Men.....jeg tror nok du tok "kaka" med denne turen, den overgår i hverfall min tur, der jeg fant samme post to ganger :-)

Mvh Knut

Årets rotetur...

Så var det ikke fullt så varmt lenger, og da synes jeg det er bedre i skogen. Så en nydelig tur med postene 46-50.
Men, det har vært etterlyst innlegg med historier om "bommene" vi gjør, så her kommer mitt bidrag :)
Begynte fint fra Grønmo golfbane, og opp til post 46. Deretter hadde jeg brettet kartet litt feil, og beveget meg derfor mot post 49, i stedet for 50. Men allerede her begynte problemene, jeg klarte å bevege med nordover i stedet for østover en god stund før kartet ikke stemte lenger. Snudde og fant greit fram. Men når jeg kom dit, så jeg plutselig at det jo var 50 jeg skulle tatt først, så da var det bare å gå dit. Fant den greit, men vel framme der, kom jeg på at jeg hadde glemt å ta bilde av 49 (tar bilde med mobil av alle poster, da noterer jeg ikke feil i alle fall). Så da måtte jeg tilbake til 49.
Derfra var det ned til Rundvann, og videre til 48, det gikk greit. Men så var det 47 da... Var rimelig sikker på retningen jeg skulle, og gikk (trodde jeg) sydover mot stien, som skulle lede meg videre. Går og går og går, og brått er Rundvann rett foran meg igjen... Etter litt nøyere kartlesing gikk det fint til 47, og videre til bilen. :-)
Har bare 3 år i OlaDilt beltet, men har normalt få problemer med å finne poster. Denne turen ble derfor litt spesiell, og satser på at årets rot er unnagjort!
Fortsatt god dilte-sommer alle sammen!

Mønekollen

Hatt en fin ettermiddagstur til Mønekollen og post 81. Trodde også at masten var på toppen, men etter nøyere ettersyn på kartet måtte vi forbi en liten myr og opp på en ny kolle, der var den :-) Tips: kjerrevei helt opp til masta :-) Randi