Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Befriende i fra Knut

Godt at noen har selvironi. Humrer over innlegget ditt Knut. Synes alt for lite av sånn på bloggen. Innrømme tabber på sin postjakt der ute i skogen burde det være flere av. Tror en masse av oss "lider" av begåtte "tabber" som kunne vært artig å få vite om. Identifisere oss litt lissom. Haha.

Kan starte med en tilsvarende til deg Knut; Jeg hadde tidlig på sesongen noen innlegget på bloggen angående prøvepost D ved Ulsrudvann. Fant den ikke der den burde være. Forklaringen var at den lå feil p.g.a. uoversiktelige forhold når den ble satt ut. Vinter, snø og is lissom.

Ut igjen noen ukere senere og fikk stemplet på bekkemøtet.

Forbløffende nok, noen uker senere var det ny tur til samme post. MÅ jo få med meg dette ene poenget også! Først 10 meter unna forstod jeg tabben. Bortkastet tid av ens liv lissom! Haha.

Jeg kan mange ord som forklaring på det som skjedde, men jeg vil ikke fortelledet bort.

Godt, nå er det i hvert fall to av oss som noen ganger er noe "rustne" der ute i skogen.

Lykke til videre Knut.. To mot post gjør sterk! Haha.

Første tur i Østmarka

Hei

Startet dagen med å prøve å få tak i Oladilt posen, de var utsolgt på Tvetenveien, Hellerudveien og Statoil Østensjø men heldigvis hadde de 2 poser på Statoil Bøler :-)
Lenge siden jeg har gått turorientering, sist var Lillodilten i slutten av 2000, ellers har det blitt Groruddalsturene. Men i dag skulle "rusten" kartlesing prøves og det gikk jo...på en måte. Ettersom jeg klarte å finne post 22 to ganger !! forsto jeg at jeg var mer enn "rusten" og litt forvirret :-) men kom meg på rett kjøl og fant dagens mål som var post 21-25. Det var kjempegøy å komme seg ut i marka igjen (utenfor grusveiene) GOD TUR :-)

Flott!

Så bra at postene 86-90 sto ute i dag også!
Jeg holdt på å droppe en tur til Koster pga de 25 poengene, men tenkte at det får da være grenser.
Det var derfor gledelig at jeg kunne ta dem i dag, så fikk jeg med meg begge deler. Har akkurat vært en fin runde og tatt dem.

Takk for fine Marka-dager!

Ola Dilt takker for godt oppmøte under "Ola Dilt-dagene" ved Skullerudstua.
På søndagens "Knut Valstads Minneløp", deltok i tillegg over 800 løpere.

Postene 86-90 kan også tas mandag 21.5 for de som var bortreist i helgen.

Hilsen Ola Dilt

post 88

Tok alle postene idag men jeg må ha skrevet feil på post 88 er det noen som kan hjelpe?