Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Ola-dilt dagene

Morsomt å se så mange diltere, og enda flere som orienterte "skikkelig"! I dag var det lett å finne postene og ikke så vanskelig terreng. Deilige kaker og kaffe fikk vi kjøpt av de flinke damene fra Oppsal.
Av en aller annen grunn har jeg enda en gang greid å skrive ned feil kode på post nr. 86
Ja, ja det er vel noen som kan hjelpe meg med den?

Mistet blå bok som jeg klipper i

Hei. Mandag 14 mai mistet jeg min blå bok som jeg klipper poster i. Jeg må ha mistet boken mellom post 17 og 18 i Lillomarka (Røverkollen). Er det noen som har funnet den? Mvh Rosita

Fjernpostene Linfjell og Breimosan

Kombinerte tur-o-poster fra Østmarka OL med fjernposten Linfjellet. Det er et bedre kart enn turkartet. God utsikt mot Lørenskog fra Linfjellet. Det er nok flere år siden noen klatret opp i trærne på Linfjellet for å få enda bedre utsiktspunkt. Det er nemlig rester etter dette på noen av trærne.
Dette er skogområder en sjelden går i. Flott!

Tur og natur.

Nydelig dag i marka. Regnværet som var meldt glimret med sitt fravær :-))) Blikkstille på Nøklevann, sol, fuglesang m.m. Gikk uten hund i dag, uvant følelse. Ble mer sliten enn jeg var forberedt på, godt å legge seg og hvile på en av benkene på Sarabråten etter en tre timers tur. Klarte å skremme opp en "røy", fantastisk fugl. Ola dilt er verdens beste rekreasjon selv om jeg blir godt sliten etter hver tur.

Haukåsen 2.periode

Nydelig dag i marka. Etter å ha tatt de fleste poster for periode 1, har vi begynt på neste periode. Vi har greid postene veldig greit i forrige periode. Derfor har vi begynt å tro at vi er blitt flinke orienterere. Men vi har nok mye å lære enda. Vi er vel litt for raske til å tro, mangle det en sti så har vi vel oversett den. Mangler det en bekk, så var det vel den veita vi så. Vi må med andre ord være mer sikre på hvor vi er. Det vil nok spare oss mange skritt. Men morsomt er det, om beina verke og kroppen sier stopp. Med Mariholtet som gulrot, fant vi etter hvert postene 31 og 32. Den historiske posten like ved tok vi også. Hva er da bedre enn deilige kaker og kaffe på kafeen.
Resten gikk egentlig greit, En liten stopp på Haukåsen, postene 34 og 35 var greie. Vi hadde vel lært av feilene vi gjorde tidligere på dagen. Hjemturen gikk om Hauktjern, Sarabråten til Hellerudgrenda. Det var en lang tur. Men du verden hvor tilfredse vi er etter en slik dag. Det var lite Ola-diltere ute i dag. Men en hyggelig mann snakket vi med på hjemturen

Fjernpostene er klare!

Postutsetteren melder i dag entusiastisk:

"Dette er en av de fineste turene jeg har satt ut noen gang.
Årets fjernposter er en rundtur i Losbymarka med tre av Østmarkas flotteste utsiktspunkter. Underveis kan du med fordel ta en stopp med bading i Geitsjøen. Terrenget er bratt, men allikevel lettgått, og på toppene får du lønn for strevet. I terrenget finnes enkelte gamle tømmerveier som ikke står på kartet, men som er godt synlige og som kan være gode veivalg fram til postene."

GOD TUR!

Haukåsen

Fin tur rundt Haukåsen idag dog på vei til post 33 så det ut som hoggormen også syntes det var fint å være sa ihvertfall 4 stk. på drøye 100 meter. Best å passe på hvor man setter føttene ikke bare se på kartet