Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Haukåsen 2.periode: Postene er ute

Vi nærmer oss 2.periode: Postene på Haukåsen er nå også satt ut!

Samtidig minner vi om "Ola-Dilt dagene " 19-20 mai ved Skullerudstua, se link under "Arrangementer" i kolonnen til venstre.

Hilsen Ola Dilt

Skullerudåsen

Endelig kom de første postene for andre periode.
I tillegg var været flott i dag. Da var det bare å sette i gang. Buss utover mot Enebakk, Litt langt å gå, men greit å gå oppover forbi Grønnmo. Ikke mange ute fra morran av. Postene gikk egentlig greit å ta. Helt til post 50. Den lå inne i en skog, ved en stein. Vanskelig å finne steinen og like vanskelig å finne posten. Etter å har rotet litt rundt var den der, både steinen og posten. Planen vår var å gå hjem og få med Katisa. Noe vi greide. Da gikk vi til Rustasaga og fikk oss deilig kaffe og kake, men det beste er kafferasten inne i skogen. Hjem kom vi, med noe ømme føtter. Ikke rart etter nærmere seks timers gange. Foresten det var veldig vått i marka.

Koden borte

Noen har hatt det "gøy" med å rive av plasten som beskytter koden på post 1 og 3 så den er uleselig.

Lutvannposter

Kald maidag, tross sol. Det ble 3 poster på Lutvannskartet + gjensyn med steindemningen ved Skøyenputten, som er historisk post.
Grønne bjørker og ennå sporadisk snø i skyggen etter snøfallet i går.

Hilsen Ola Dilt

Litt av hvert

I dag har vi satt ny rekord i antall poster.Vi greide 11 stk. Men det var egentlig bare greie poster. Minidilt 6,7,8,9 og 10. To historiske poster og prøvepostene ABCD. Ikke de helt store vanskene. Men vi bommet totalt på minidilt 7. Vi fant til slutt den og. Egentlig fornøyde da vi gikk hjem etter en deilig dag i skogen. Med solskinn, matpakke og kaffe kan det egentlig ikke bli bedre. Vel hjemme kan vi glede oss over at vi slettes ikke er så verst når det gjelder formen. Dessuten er det masse hyggelige mennesker inne på stiene.Med andre ord en hyggelig dag med en flott aktivitet. All ære til Oppsal idrettslag

Nybegynnerkurs i orientering

Lyst til å lære litt mer?
O-gruppa arrangerer nå nybegynnerkurs:

Kurset vil gå hver torsdag fram til sommerferien (bortsett fra 17. mai). Vi kommer også til å fortsette utover høsten med ferdighetsmerket.

Kurset er primært beregnet for barn i alderen 10-12 år, men er åpent for alle. Vi kommer til å ha en egen gruppe for foreldre eller voksne som vil lære seg kart og kompass.

Dersom du ikke har anledning første gang, har vi oppsamlingsgruppe neste gang.

Kursene vil ha frammøte kl. 18.00 på følgende steder:

Torsdag 10. mai - Østmarksetra (øvre parkeringsplass)
Torsdag 24. mai - Haraløkka (utenfor klubbhuset til Bøler)
Torsdag 30. mai - Haraløkka (utenfor klubbhuset til Bøler)
Torsdag 7. juni - Østmarksetra (øvre parkeringsplass)
Torsdag 14. juni - Haraløkka (utenfor klubbhuset til Bøler)
Tirsdag 19. juni - Badeplassen, Nøklevann (Klubbmesterskap sprint)
Torsdag 21. juni - Bjartbakken (Hellerudveien 132)

Vi deltar også på klubbmesterskap sprint på tirsdag 19. juni. Mer info om dette kommer.

For ytterligere spørsmål og påmelding send en email eller ring til Bent Erik Skaug (bentskaug@gmail.com, mobil:90685180).