Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Fin start!

Startet årets diltesesong i dag, men glemte blyant, og mobilen lå hjemme, så nettstemplingen ble bare den ene jeg husket (såvidt!). Flott å få inspirasjon til å tråkke utenom de vante stiene, i dag oppdaget vi helt nye stier i nærområdet. Takk til Oppsal O som organiserer Ola Dilt år etter år! Hilsen Linn og Ronja

Puttåsen

Grått i dag, så telte på fingrene om vi skulle gå ut, var redd for regnet. Men i elleve tiden gikk vi. Fra tidligere har vi slitt en del i Puttåsen, men i dag gikk det veldig greit. Vi fant postene, møtte masse hyggelige Oladiltere. Kaffen tok vi på verandaen på Grønnlihytta. Da vi gikk derfra begynte det å regne, men med bare to poster igjen fortsatte vi. Regnet ga seg og vi kom hjem glade over å ha hatte en nydelig dag i skogen. Det er faktisk sant, det er ikke været som er dårlig, det er nok klærne. Jeg går ikke flere ganger ut i slikt vær uten ull under.

Holder skjema

Har tatt fem poster i dag og tror det skal gå bra å ta førsteperidepostene før det kommer nye. Er meget uenig med stresserne som allerede nå vil ha ut nye poster. Jeg synes det er flott om arrangøren gjør det de har lovet i forkant, hverken mer eller mindre. Så kan vi legge opp etter det!

Postene på Puttåsen

Noe kjølig i dag, men egt fint turvær.
Mange folk ute på postjakt og det gikk OK med joggesko, til tross for noen våte partier.
Mengder av hvitveis og blåveis, men trærne var ennå i knopp.

Hilsen Ola Dilt

Skrevet av Ola Dilt

Flere poster ut?

Etter å ha fullført 1. periode for noen uker siden, ville det være veldig hyggelig med mulighet for å ta noen fra 2. periode i 1. mai-helgen. (Mange som tar langfri da...)

:-)

Lill O Dilten

Til Øivind Reinemo; bare hyggelig og så morro at det blir fler på listen :-),
Har hatt en fantastisk dag med postene 11 - 20 + 5 (fikk støtte av Runar Tømmerås at det var lurt og ta 5 - en lang omvei fra 4 til 5 og så tilbake til 9) Jeg startet mens det ennå regnet og ble skikkelig våt av sludd tunge greiner når jeg kavet meg frem til de første postene (startet på 13 og 12) - men det lysnet utover dagen og det ble en fin dag.
PS. post 14 var på plass i dag kl. 13.00 når jeg var der :-). Takk til hyggelige Diltere og til Runar for følget.

Ferdig med 1. periode!

Ny fantastisk tur i dag, faktisk med opphold og noen solglimt. Hvem skulle tro det med værmeldingene i det siste :)
Tok gjestepostene 11-20, og etter å ha kranglet meg rundt Røverkollen på 1-10 tidligere, var dette et deilig terreng å gå i. Mange nydelige vann, og åpen fin skog. Dog litt vått... :-)
Møtte også flere Diltere, og også noen Lillo'ere (heter det det?)
Takk til Ingeborg for koselig prat og følge et lite stykke!

Til Øyvind Reinemo - klipping elektronisk

På alle postene står 3 bokstaver el. bokstaver og tall som du noterer, går inn på turorienteringens side, under poster. Marker posten og den kommer opp på høyre side, der kan du skrive bokstavene (bokstav-tall komb.) og registrere poengene dine.
Videre kan du se hvordan du ligger an i forhold til oss andre som gjør det samme.
Velkommen og lykke til :-)