Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Haukåsen

Ferdig med fem nye poster. Vi bor på Hellerudtoppen, så vi må gå ganske langt før vi kan begynne å lete etter poster. Men på Sarabråten startet vi med post 11. For oss som kom fra vinter i Nordnorge, er det mye annet å se på og etter, enn poster. Da vi kom ned til Nøkkelvann og så hele lia full av blåveis, husket jeg hvorfor jeg vil tilbringe våren i sør. Blåveis, hvitveistepper og gule lysende hestehov gir virkelig tanker på at nå er våren her. Trærne har fått muesører, fuglene kvitrer og bekkene klukker. Er det noe mer en kan ønske seg? Postene gikk egentlig veldig greit. Ingen vanskeligheter utover det å gå bratt oppover, for så å gå like bratt nedover. Det tar på kroppen. Det gjør egentlig ingenting, når man får øye på postene. Etter fire timer i marka var vi hjemme igjen. En deilig dag ute. Nistematen smaker også veldig godt med en trestamme som ryggstøtte.

Endelig

Ja da er vi endelig igang igjen. Øivind og jeg(Gunn) bor store deler i Nord Norge. Men våren her med Oladilt er vi blitt glade i. Jeg har egentlig ikke vært så glad i å gå tur, men nå har det blitt en mening med å gå i marka. I går var vi og tok post 1,2,3,4 og 5. Det gikk forbausende lett. Da vi vel var ferdige kom det litt snø. Det gjorde ikke noe, og vel fornøyde med oss selv gikk vi hjem. I morgen glede vi oss til Haukåsen. Der har vi med varierende hell funnet og ikke funnet poster. Vi er opptimister, så de finner vi nok. Dere høre hvordan det gikk senere.

Lill-O-Diltens post 14

Vi har dessverre blitt rammet av at noen har fjernet post 14 i går mellom 13 og 16. I dag har vi fått satt ut en ny post, men til dem som gikk uten å finne posten har jeg koden her: S4K

Post 14 ligger i Slattumsrøa naturreservat hvor det er regler for hvordan man får benytte naturen. Vi vet ikke hvem eller hvorfor noen fjernet posten, men passer her på å forsikre alle om at alle postene er godkjent av Oslo kommune og Nittedal kommune.

Lill- o diltens post 14

Hei! jeg vet at vi var på riktig plass igår på post 14 LILL - O -DILTEN hvor posten var det er uvist. Håper ingen misforsto/ det å ta en post bort. Det kom også andre dit som heller ikke kunne finne posten og vi vet med sikkerhet at vi var på riktig plass. Ellers var det mange fine idylliske vann i området