Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

poster

Jeg skjønner ikke helt i deltakerhefte oladilt står det det at post 6-10 blir satt opp 15 april men det er jo noen som allerede skriver hvordan det er å gå den ruta? samt noen skriver også at gjesteheftene er satt opp. Hvordan er det mulig da når det står i hefte at de blir satt opp 28 april? Jeg skjønner ikke helt dette her jeg?

57 klipp

De 20 gjestepostene er også satt ut.

Ellers må jeg kommentere til OlaDilt at jeg synes dette med gjesteposter er et veldig bra tiltak. Håper det fortsetter i årene framover.

57 klipp?

Hvordan er det mulig å komme opp i 57 klipp nå så tidlig, det er vel ikke så mange poster ute nå? eller er det noe jeg ikke har fått med meg ? er ikke for å klage allså, men stusser litt over det bare...

Fint på myrene

Var å tok postene fra 6 - 10 for noen dager siden og Slettfjell (16-20) og Skullerudåsen (26-30) i dag. Fra post 17 til 18 og strekket fra 10 til 6 er det mye myr, men supet å gå da det fortsatt er frost i bakken. Kan virkelig annbefales å ta nå mens kulda er her.
For de som gjør som meg, går rett fra post 18 til 19 kan jeg opplyse at posten ligger i linje med nordenden av "øya" ute i vannet (den er ikke på kartet). Supre dager med Ola Dilt og gleder meg til flere ;-)

Påskestart på Lutvannskartet ;-)

Påsken startet med første ordinære Ola Dilt-runde hjemmefra og på Lutvannskartet. Vi gikk rundt Skøyenputtet og beundret utsikten fra bratta over vannet, og tok oss en svipptur bortom Solberglivannet også. På begge vannene lå det fortsatt et tynt lag med is igjen, men ville nok ikke testet det ;-)

Fin Ola Diltrunde og den tidligste vårstarten jeg tror jeg har hatt noengang. Men så har våren kommet veldig tidlig iår også, og nå er det nesten helt bart i Østmarka. Takk for en fin og tidlig start, det blir nok flere Ola Dilt-turer snart ;-)

Prøvepost D + Minidilt

Prøvepost D vil bli flyttet lørdag 31.3; pga mye snø, var bekke-møtet vanskelig å se, da posten ble satt ut.

Også Minidilt-postene blir satt ut i løpet av lørdag formiddag.

God marka-påske!

Hilsen Ola Dilt

Prøvepost D (bekkemøte)

Takk Atie.
Jeg har forståelse for at posten kan ha blitt satt ut litt feil. Måtte være vanskelig å fastslå dette bekkemøtet. Spesielt enda tidligere i mars måned.
Men, som du sier; jeg forholdt meg til den lille stien. Vått og glatt som det var beveget jeg meg ikke lenger "nord" enn til denne. Nærsynt som man er, oppdaget jeg da ikke posten (:-).

Postene på Haukåsen 1.periode er ute

Postutsetteren melder i kveld at postene på Haukåsen ( post 11-15) også er på plass.
Dermed er samtlige poster i 1.periode satt ut, med unntak av Minidilten, disse settes ut lørdag 31.3.

God påske og ha fine turer i skogen!

Hilsen Ola Dilt

Prøvepost D

Hei Rolf,
Vi fant denne posten, men den ligger litt feil. Den ligger på den andre siden av den lille stien, nærmere vannet.
Skogshilsen fra Atie