Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Salg av materiell , samt poster 2012

Tidlig vår gjør at mange post-jegere er ivrige og det er moro!
Årets brosjyre kan lastes ned på www.oppsal.com og prøvepostene er ute på Elllingsrud. Prøvepostene på Ulsrudvann forventes å bli satt ut i løpet av kommende uke, info vil bli lagt ut her i bloggen.
For de som har gamle kart, er postene på Slettfjell 1.periode å finne i denne bloggen, se tidligere innlegg.
Årets salg starter formelt søndag 25.mars kl 11-14 på P-plass ved Østmarksetra, da også med egne Åpningsposter.
Øvrige salgssteder får salg av materiell 26.mars eller fortløpende den uken.
Velkommen til årets sesong!

Hilsen Ola Dilt m/ medarbeidere

Tjuvstart

Lurer på hvordan noen kan ha tatt poster allerede, mens vi andre får beskjed om at salget av kart starter 26. mars.

Slettfjell

Tjuvstartet Ola-Dilt sesongen 2012 med å ta postene 16-20. Turen var fin med lite, men hardt snø. Vi anbefaler brodder da det var glatt og mye is i skogen.

Åpningsdag

Åpningsdagen har jo 4 ekstra poster samt at det er denne saken man først kan få kjøpt Ola-Diltposen med kart og stemplingsbok.

Hvorfor skulle man ikke møte opp på den dagen? Prøvepostene kan man enkelt stemple ved å printe ut Ola Dilt 2012 brosjyren som ligger på nettet.

Jeg tror ikke åpningsdagen tar noen skade av at noen få har vært ute i marka og tyvstartet med prøveposter. Åpningsdagen er en hyggelig dag hvor man møter andre diltere for første gang denne sesongen.

Tjuvstart på ny sesong

Usikker allikevel, etter nærmere ettertanke, om jeg/vi faktisk ønsker denne muligheten for tjuvstart. Noe føles uheldig ved dette nye tilbudet av året. Antageligvis bedre å ha en konkret åpningsdato og forholde seg til.

Tror mye av "glansen" av åpningsdagen forsvinner dersom de ivrigste av oss allerede har stemplet mange av de første postene og således neppe vil stille opp, tradisjonelt, ved Østmarksetra på denne spesielle vårdagen.

Godtar altså OlaDilt dessuten at vi kun "klipper" i det internettbaserte systemet med koder? Sjekket, og OlaDilt-posene blir jo ikke solgt foreløpig. Inget hefte å klippe i.
Vi vil altså ikke kunne dokumentere "fysisk".
Vel, selvfølgelig kan man fuske med fysiske klipp også. I så fall med hvilken glede?

Gleder oss alle til en ny vår med alle sine ubesvarte spørsmål og muligheter i horisonten. Konklusjoner ved sesongens slutt.

Prøvepostene på Puttåsen

Endelig sesongstart! Jeg og mamma fant prøvepostene på Puttåsen i formiddag. Moro å være i gang igjen. Dette har vi ventet på lenge nå!

Etter at vi var ferdig med turen, kjørte vi hjem igjen så mamma fikk "bytta ut" meg med Peik (hunden vår). De gikk og fant postene 16, 17 og 20. Der hadde det visst vært veldig glatt...