Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Skullerudåsen

Var usikker på om vi orket å gå på tur idag. Men vi valgte å ta bussen til Skullerud. Egentlig er det en lang tur. Men været var bedre enn ventet. Det var mange blide diltere ute i dag. De postene vi tok gikk uten problemer. Jeg velger å tro at vi har blitt litt flinkere. Post 80 orket vi ikke å ta. Bena var slitne og veien til Skullerudstua var lang nok etter post 79. Men med litt god kaffe i magen og deilig boller, var vi godt fornøyd med dagen

Slettfjell

I dag tok vi post 66, 67, 69 og 70
Som vanlig er vi opptimisternår vi legger i vei. Første post gikk også greit å finne. Den lå nær veien til Mariholtet. Så skulle vi gå mot post 68, det syntes veldig greit på kartet. Men det var noe som ikke stemte. Vi bommet durabelig,og etter å ha studert kartet en stund, fant vi ut at vi var nær post 69 i stedet. Vi fant iallefall en post og bestemte oss for å sløyfe 68. Istedet gikk vi vdere til post 70 og da var heller ikke veien til Mariholtet lang. Der kjøpte vi kaffe og verdens beste boller. Med andre ord en flott dag i skogen

Kode post 59

Hadde en flott tur på runde 3, både Haukåsen og Puttåesen nå i kveld 20. september. Har skrvet feilkode på post 59 – X84 – hvar er den rette, noen som kan hjelpe?

Så er det på an igjen

Nå er det lenge siden vi har dilta. Men i dag begynte vi igjen. Håpe høsten blir fin, så vi får tatt noen flere poster. Vi begynte med poster som lå nær hverandre, og virket greie å ta. Lutvann. Uten for store problemer fant vi postene.
Merke at jeg ikke har gått på ei stund. Beina og kroppen var temmelig sliten etter et par timer i skogen. ......Det er kort tid. Har hent vi har brukt hele dagen.

Re: avslutning

På side 2 i Ola Dilt-heftet står det info om dette, og det står også under Ola Dilt-nyhetene på hjemmesida til klubben (www.oppsal.com). Uansett er det på Oppsal Samfunnshus den 8. november, 1830-2000.

Og det er vel også sånn at nettklipping bare er for egen fornøyelses skyld, og ikke teller som offisiell deltakelse. Så du må nok sende inn heftet innen fristen 15. oktober.