Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Åpningsdag for Ola-Dilt

Det var tidligere annonsert at 1. april var åpningsdag for Ola-Dilt med 4 ekstraposter rundt Østmarksetra.

Nå står det at man starter 25. mars på Østmarksetra. Betyr det at åpningsdagen med ekstrapostene er fremskyndet til 25. mars?

Tidlig start OlaDilt-sesongen 2012

Egentlig et nytt tilbud i fra OlaDilt!? Åpner med spennende turorienteringskart for sesongen 2012, uker, før den offisielle åpningen søndag 25 mars på Østmarksetra. Svært positivt for oss iherdigeste.
Utfordringene på kartet for Slettfjell er notert, men postplasseringene for prøvepostene, hvor er de?

Sesongen 2012

Salg av kart og stemplingshefte vil i år starte søndag 25.mars kl 11 fra Østmarksetra; de øvrige utsalgssteder vil starte salget den påfølgende uken, altsa fra 26.mars.
Våren ser ut til å komme tidlig og for de spesielt ivrige, kan 1.periode på Slettfjell være et mål for turen, finn frem gamle kart.
Det er mye is og særdeles glatt i skogen, men lite snø. Piggsko anbefales.
Postene ble satt ut i dag, 3.mars.
Se vedlagte fil for post-plassering:
16.Myr, Ø
17.Søkk
18. Søkk
19. Under skrent
20. Ruin

Post 20 er en ruin med ukjent forhistorie, antagelig en tidligere klubbhytte.

God tur!

Hilsen Ola Dilt

Markering av poster ved blogginnlegg

Jeg så tilfeldigvis at post 34 er plassert noe nedenfor de andre på samme rad og dermed blir det en glippe til neste rad. Regner med at det ikke skal være slik.

Jeg tenker på når man skriver et blogginnlegg og kan markere hvilke poster innlegget gjelder for. Når man skal registrere poster så er alle boksene plassert korrekt

Oppsal orientering ikke synlig på WEB side

Grunnen til at Oppsal Orientering ikke var synlig i oversikten var at vi ikke hadde lagt inn utsalgstedene for 2012. Nå er O-kontoret lagt inn, men deltagerposene er ikke pakket så det er ikke noe å få kjøpt der enda :-(

Om det blir "tjuvstart" på prøvepostene i år er ikke bestemt, men følg med her for vi vil legge ut informasjon når postene er satt ut :-)
HZ

Tidlig vår

Det ser ut til at våren kommer tidlig i år. Da kommer trangen til å gå turer i Østmarka og finne poster igjen. :) Snøen er nesten borte og kalenderen sier fortsatt februar. Jeg vet det kan komme endel snø i mars, men vil tidlig vår ha betydning for når poster blir satt ut?

Vil Ola-Diltposene bli tilgjengelig tidligere hvis det er bart i skogen fra midten av mars? Vil isåfall enkelte poster som prøvepostene bli satt ut før offisiell åpning? Jeg mener å huske at man har tyvstartet tidligere år hvis våren har kommet tidlig.

Ihvertfall kan vi håpe på at det blir bar og fint til den offisielle åpningen 1. april ved Østmarksetra og mange diltere dukker opp for å markere 2012 sesongen for åpnet. :)

Oppsal orientering ikke synlig på WEB side

Jeg går inn på www.turorientering.no og da søker WEB siden opp klubber i nærheten av området min IP-adresse tilhører. I fjor kom Oppsal orientering opp og man kom inn på denne siden.

I år får jeg kun opp Kolbotn & Skimt, Nesodden og Forum, men ikke Oppsal.

Er det noe som kan gjøres slik at folk som går inn på www.turorientering.no også kan finne Oppsal og klikke for å finne Ola Dilt?

Ny sesong med Ola Dilt i Østmarka 2012

SOM vi gleder oss i år også til turorientering i Østmarka!
--------------------------
Livet lå foran på 70-tallet. Turer i skog og mark.

Årene gikk med deltagelse i turorientering hovedstaden rundt.

Mange bevis i gull, sølv og bronse. Lykkelige minner.

-----------------------------

Man blir eldre. Fysikken ikke lenger like bra slik som den en gang var.

Orientering er lykkeligvis en idrett som er skapt for et livslangt løp. Ikke en idrett som går av på alder.

Således trives vi ung som gammel ved å møtes på denne gratis arena.

Gleder meg utrolig med dette å fortsatt øyne en ny sesong med Ola Dilt. Fornemmer lukten av natur. Den ligger bare der å venter på oss alle.