Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Kartmappejakt

Dra til Turistforeningens butikk i Storgt. 3, eller handle på DNT’s nettbutikk. Ortlieb kartmappe, den er meget bra, vanntett og slitesterk til kr. 200.

post 39 og post 80

På Gørputten, post 39 glemte jeg å skrive ned koden….
og på post 80 har jeg skrevet KGS (også i forskjellige kombinasjoner, men ikke fått “treff”),noen som kan hjelpe. Kjærsti

Post 72 og 78

Ser til min forundring at jeg ikke har registrert post 72 her på nettet, men jeg har stemplet. HAr notert kode E4A, men den går ikke?
Så tok jeg post 78 (sammen med 46-50) på søndag. Post 78 glemte jeg å notere kode på? Noen som har?

Kartmappejakten

Hei Roar Strand,
Utrolig å lese din historie. Jeg har vært rundt på akkurat samme jakt rundt i et utall sportsbutikker – også på nettet, men uten hell. Jeg hadde akkurat tenkt jeg skulle ta symaskinen fatt, jeg også. Men ditt forslag er bedre. Jeg bestiller med det samme. Tusen takk for tipset!
Mvh
Anne Johanne Søgaard

Mønekollen -fjernpost

For de som lurer på hvordan man skal angripe fjernpostene… Kjør til Losby (merket fra hovedveien når du kjører mot Lillestrøm/Lørenskog). Og du bruker Østmarkas turkart 1:25.000. Fra parkeringen på Losby er det ca 1,5km på turvei inn til Mønevann, som har en flott badeplass, og som mange bruker som utgangspunkt for kanoturer. Vi fulgte turveien helt til vi var innerst i vika ved Mønevann, og derfra noe som liknet en traktorvei bratt opp til høyre. Hadde jeg lest innlegget på bloggen her i forkant, så hadde vi visst at traktorveien gikk helt frem… men isteden tråklet vi oss opp der hvor traktorveien igjen vendte sydover. Men, vi fant masse kantareller… så det var verdt det! Turen anbefales! Middagen ble inntatt på odden ved Mønevann, wok med kantrareller:)