Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Kode post 47

Hei alle sammen. Flott ettermiddagstur i dag. Blåbær, bringebær, kantarell, piggsopp, multer og faktisk noen modne tyttebær!

Men jeg glemte å notere koden på post 47…
Mente å huske at det var S2T, men det var det tydeligvis ikke. Noen bedre forslag?

-eirik

Kode post 57

Tok en lang tur gjennom haukåsen og puttåsen på onsdag 25. juli, og fant poster fra 56 til 60, og 61 til 65, men ved registrering la jeg inn kode WOW for post 57, men dette ble ikke godkjent. Forsøkte også med VOW, og WOV, men alt var feil. Får vel prøve en gang til da.

Lang tur til fjernpostene

Fredag kveld 20/7 la jeg ut på langtur fra Hellerudtoppen. Overnatting i hengekøye ved Kroktjern, så 2 poster (65 og 64) på Haukåsen lørdag morgen. Ble veldig overasket da hele toppen av Haukåsen er “snaukippet”, men utsikten er da i hvertfall bedre . . .

Ned fra Haukåsen, på nordsiden av Fri-Elvåga via Knuttjern og Losby mot post 85 på Linfjellet. Traktorveien fra Veslevannsdalen i retning Plåterudsetertjern er ikke lett å finne, og tilrettelagt for rullestol/sykkel er det lenge siden den har vært! På vestsiden av Plåterudsetertjern fant jeg en 3-4 never med multer, mmm – smaker godt!

Etter post 84 på Breimosen ble det ny overnatting rett ved veikrysset ved “Putten”.

Tidlig søndag morgen la jeg i vei oppover mot post 83 på Geiterudskampen. Tok nok en unødvendig bratt vei opp fra vest, men fant en lettere vei ned med god “Dilte-sti” lenger sør. Hvis du (IR?) som mistet kompasset ditt på den bratte veien opp vil ha det tilbake, kontakt meg på 993 36 954.

Etter post 82 ved Finnland ble det en bedre frokost ved Tangen før jeg begynte klatringen opp til post 81 på Mønekollen. Et par hunder meter syd for posten møtte jeg tre andre “Diltere” som hadde tatt seg en hvil. Etter en kopp kaffe gikk vi da sammen og fant post 81. Dette var deres første post for dagen så våre veier skiltes der, nå skulle jeg hjem.

Ved Drettvann møtte jeg tre karer i begynnelsen av 20-åra som også var på vei vestover. De hadde, helt uten erfaring, begitt seg på tur fra Flateby ved Øyern, med Oslo som mål. Vi tok så følge forbi Halssjøen, Mariholtet og Sarabråten. Ved nord-enden av Nøklevann satte jeg kurs mot Hellerud-toppen, gutta skulle til Ulsrud og T-banen.

Dette ble en ganske lang (43,5 km), men meget fin tur, den kan anbefales på det varmeste!

Mistet kameraveske på Haukåsen

Hei,

Jeg har desverre vært så uheldig å miste en liten kameraveske i dag. Jeg gikk postene på Haukåsen og når jeg var ferdig manglet jeg en liten veske med en liten linse, merke Olympus 14-42 mm. Dersom noen har funnet denne, vær så snill å ta kontakt med:

Hans Marius Molstad
Tlf 95291318
E-post: hmm@getmail.no

Vet ikke hvor den ble mistet, men kan være på toppen ved radaren. Spiste matpakken der….