Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 5

Takk for "støtten" Rolf

Ja det er godt å vite at man er to (eller fler) i denne dilten som ikke er helt "orientert" :-)
Har lest litt på dine tidligere innlegg, og synes du er en aktiv skribent og filosoferer over ting langs din vei, bra lesing :-) fortsett med det.

Postene 1-5 ble fordelt på to dager, post 4 og 5 tok jeg i går, den turen ble på nesten 5 timer, årsaken er at jeg koste meg i det flotte været og tok mange avstikkere og omveier på turen, avsluttet turen ved post 36 der jeg hadde parkert sykkelen oppe ved grusveien.

I dag ble min kone med og tok post 1-2 og 3, det er litt greit at hun slenger seg på noen ganger da hun er litt mer kjent i marka og er en flink kartleser, men det ble en kort tur og da dukker muligheten og tid til å tenke litt foto. Så jeg legger ved 3 bilder som ble tatt ved kløfta ned til post 3.

Fin start!

Startet årets diltesesong i dag, men glemte blyant, og mobilen lå hjemme, så nettstemplingen ble bare den ene jeg husket (såvidt!). Flott å få inspirasjon til å tråkke utenom de vante stiene, i dag oppdaget vi helt nye stier i nærområdet. Takk til Oppsal O som organiserer Ola Dilt år etter år! Hilsen Linn og Ronja

Endelig

Ja da er vi endelig igang igjen. Øivind og jeg(Gunn) bor store deler i Nord Norge. Men våren her med Oladilt er vi blitt glade i. Jeg har egentlig ikke vært så glad i å gå tur, men nå har det blitt en mening med å gå i marka. I går var vi og tok post 1,2,3,4 og 5. Det gikk forbausende lett. Da vi vel var ferdige kom det litt snø. Det gjorde ikke noe, og vel fornøyde med oss selv gikk vi hjem. I morgen glede vi oss til Haukåsen. Der har vi med varierende hell funnet og ikke funnet poster. Vi er opptimister, så de finner vi nok. Dere høre hvordan det gikk senere.

Post 5

Vanskelig å få kodene riktige. Jeg noterte CKJ på post 5, men det er tydeligvis feil. Noen som har noe bedre forslag?

Påskestart på Lutvannskartet ;-)

Påsken startet med første ordinære Ola Dilt-runde hjemmefra og på Lutvannskartet. Vi gikk rundt Skøyenputtet og beundret utsikten fra bratta over vannet, og tok oss en svipptur bortom Solberglivannet også. På begge vannene lå det fortsatt et tynt lag med is igjen, men ville nok ikke testet det ;-)

Fin Ola Diltrunde og den tidligste vårstarten jeg tror jeg har hatt noengang. Men så har våren kommet veldig tidlig iår også, og nå er det nesten helt bart i Østmarka. Takk for en fin og tidlig start, det blir nok flere Ola Dilt-turer snart ;-)