Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 6

Flott tur i skogen:)

En fornøyd førskolegutt på tur. Sang hele veien på skolesangen “Velkommen til skolen, vi synger alle mann. Og her skal vi lære oss alt vi ikke kan. Å lese og regne, synge litt å tegne…” Deilig med litt regn, så slipper (mamma) å bekymre seg for huggorm… Jubileumsposter + post 6 & 7 på Puttåsen.

Lillomarka- Røverkollen

Så var vi klar for gjestepostene. Da vi ikke har bil, tok det lang tid innen vi var igang med postene. Men da vi kom igang gikk det egentlig ganske greit. Postene 1-4 gikk uten problemer. Så gikk vi opp til Røverkollen og så på den flotte utsikten. Du verden ...... Oslo har virkelig flotte turområder. Lillomarka ikke noe unntak. Uvant for oss, vi som oftest går i Østmarka. Men med det været vi hadde i dag kan ikke opplevelsen bli bedre. Vi bommet litt på post 8. Det var egentlig veldig fint. Vi fant Bamsetjern, der tok vi en lang rast. Vakkert!! Til sist tok vi post 6. Da var klokka blitt mange og føttene trøtte. Tid for å finne T-banen og komme oss hjem. Flott opplevelse i ukjent terreng. Enda en gang har jeg greid å skrive feil kode på en post.
Koden til gjestepost 2

Puttåsen

Grått i dag, så telte på fingrene om vi skulle gå ut, var redd for regnet. Men i elleve tiden gikk vi. Fra tidligere har vi slitt en del i Puttåsen, men i dag gikk det veldig greit. Vi fant postene, møtte masse hyggelige Oladiltere. Kaffen tok vi på verandaen på Grønnlihytta. Da vi gikk derfra begynte det å regne, men med bare to poster igjen fortsatte vi. Regnet ga seg og vi kom hjem glade over å ha hatte en nydelig dag i skogen. Det er faktisk sant, det er ikke været som er dårlig, det er nok klærne. Jeg går ikke flere ganger ut i slikt vær uten ull under.

Postene på Puttåsen

Noe kjølig i dag, men egt fint turvær.
Mange folk ute på postjakt og det gikk OK med joggesko, til tross for noen våte partier.
Mengder av hvitveis og blåveis, men trærne var ennå i knopp.

Hilsen Ola Dilt

Skrevet av Ola Dilt

poster

Jeg skjønner ikke helt i deltakerhefte oladilt står det det at post 6-10 blir satt opp 15 april men det er jo noen som allerede skriver hvordan det er å gå den ruta? samt noen skriver også at gjesteheftene er satt opp. Hvordan er det mulig da når det står i hefte at de blir satt opp 28 april? Jeg skjønner ikke helt dette her jeg?

Fint på myrene

Var å tok postene fra 6 - 10 for noen dager siden og Slettfjell (16-20) og Skullerudåsen (26-30) i dag. Fra post 17 til 18 og strekket fra 10 til 6 er det mye myr, men supet å gå da det fortsatt er frost i bakken. Kan virkelig annbefales å ta nå mens kulda er her.
For de som gjør som meg, går rett fra post 18 til 19 kan jeg opplyse at posten ligger i linje med nordenden av "øya" ute i vannet (den er ikke på kartet). Supre dager med Ola Dilt og gleder meg til flere ;-)