Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 10

Puttåsen

Grått i dag, så telte på fingrene om vi skulle gå ut, var redd for regnet. Men i elleve tiden gikk vi. Fra tidligere har vi slitt en del i Puttåsen, men i dag gikk det veldig greit. Vi fant postene, møtte masse hyggelige Oladiltere. Kaffen tok vi på verandaen på Grønnlihytta. Da vi gikk derfra begynte det å regne, men med bare to poster igjen fortsatte vi. Regnet ga seg og vi kom hjem glade over å ha hatte en nydelig dag i skogen. Det er faktisk sant, det er ikke været som er dårlig, det er nok klærne. Jeg går ikke flere ganger ut i slikt vær uten ull under.

Postene på Puttåsen

Noe kjølig i dag, men egt fint turvær.
Mange folk ute på postjakt og det gikk OK med joggesko, til tross for noen våte partier.
Mengder av hvitveis og blåveis, men trærne var ennå i knopp.

Hilsen Ola Dilt

Skrevet av Ola Dilt

poster

Jeg skjønner ikke helt i deltakerhefte oladilt står det det at post 6-10 blir satt opp 15 april men det er jo noen som allerede skriver hvordan det er å gå den ruta? samt noen skriver også at gjesteheftene er satt opp. Hvordan er det mulig da når det står i hefte at de blir satt opp 28 april? Jeg skjønner ikke helt dette her jeg?

Fint på myrene

Var å tok postene fra 6 - 10 for noen dager siden og Slettfjell (16-20) og Skullerudåsen (26-30) i dag. Fra post 17 til 18 og strekket fra 10 til 6 er det mye myr, men supet å gå da det fortsatt er frost i bakken. Kan virkelig annbefales å ta nå mens kulda er her.
For de som gjør som meg, går rett fra post 18 til 19 kan jeg opplyse at posten ligger i linje med nordenden av "øya" ute i vannet (den er ikke på kartet). Supre dager med Ola Dilt og gleder meg til flere ;-)