Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 13

Haukåsen + gjesteposter

Jeg og mamma syklet til Haukåsen i dag, i strålende solskinn, og fant 3 poster. Det var digg med is og bolle på Mariholtet :-)
Etterpå kjørte vi til Skytta for å finne gjestepost nr. 9 og 10. Her var det ikke like greit å komme fram med sykkelhenger'n min pga. steinete vei, men vi fant omsider disse to postene også.

Haukåsen

Ferdig med fem nye poster. Vi bor på Hellerudtoppen, så vi må gå ganske langt før vi kan begynne å lete etter poster. Men på Sarabråten startet vi med post 11. For oss som kom fra vinter i Nordnorge, er det mye annet å se på og etter, enn poster. Da vi kom ned til Nøkkelvann og så hele lia full av blåveis, husket jeg hvorfor jeg vil tilbringe våren i sør. Blåveis, hvitveistepper og gule lysende hestehov gir virkelig tanker på at nå er våren her. Trærne har fått muesører, fuglene kvitrer og bekkene klukker. Er det noe mer en kan ønske seg? Postene gikk egentlig veldig greit. Ingen vanskeligheter utover det å gå bratt oppover, for så å gå like bratt nedover. Det tar på kroppen. Det gjør egentlig ingenting, når man får øye på postene. Etter fire timer i marka var vi hjemme igjen. En deilig dag ute. Nistematen smaker også veldig godt med en trestamme som ryggstøtte.