Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 32

Mistet kameraveske på Haukåsen

Hei,

Jeg har desverre vært så uheldig å miste en liten kameraveske i dag. Jeg gikk postene på Haukåsen og når jeg var ferdig manglet jeg en liten veske med en liten linse, merke Olympus 14-42 mm. Dersom noen har funnet denne, vær så snill å ta kontakt med:

Hans Marius Molstad
Tlf 95291318
E-post: hmm@getmail.no

Vet ikke hvor den ble mistet, men kan være på toppen ved radaren. Spiste matpakken der….

Haukåsen

Jeg tenkte jeg skulle være smart og effektiv og gjøre unna 10 poster på Haukåsen på lørdag. Men med kamera i sekken er det ikke mulig å ta seg fram særlig fort. Det ble de en kombinasjon av periode 1 og periode 2 poster. Bra vannstand i marka etter regnværet på formiddagen. Gummistøvler kom godt med. Her er et par foto fra Sarabråtåsen idet sola bryter igjennom.

Tur og natur.

Nydelig dag i marka. Regnværet som var meldt glimret med sitt fravær :-))) Blikkstille på Nøklevann, sol, fuglesang m.m. Gikk uten hund i dag, uvant følelse. Ble mer sliten enn jeg var forberedt på, godt å legge seg og hvile på en av benkene på Sarabråten etter en tre timers tur. Klarte å skremme opp en "røy", fantastisk fugl. Ola dilt er verdens beste rekreasjon selv om jeg blir godt sliten etter hver tur.

Haukåsen 2.periode

Nydelig dag i marka. Etter å ha tatt de fleste poster for periode 1, har vi begynt på neste periode. Vi har greid postene veldig greit i forrige periode. Derfor har vi begynt å tro at vi er blitt flinke orienterere. Men vi har nok mye å lære enda. Vi er vel litt for raske til å tro, mangle det en sti så har vi vel oversett den. Mangler det en bekk, så var det vel den veita vi så. Vi må med andre ord være mer sikre på hvor vi er. Det vil nok spare oss mange skritt. Men morsomt er det, om beina verke og kroppen sier stopp. Med Mariholtet som gulrot, fant vi etter hvert postene 31 og 32. Den historiske posten like ved tok vi også. Hva er da bedre enn deilige kaker og kaffe på kafeen.
Resten gikk egentlig greit, En liten stopp på Haukåsen, postene 34 og 35 var greie. Vi hadde vel lært av feilene vi gjorde tidligere på dagen. Hjemturen gikk om Hauktjern, Sarabråten til Hellerudgrenda. Det var en lang tur. Men du verden hvor tilfredse vi er etter en slik dag. Det var lite Ola-diltere ute i dag. Men en hyggelig mann snakket vi med på hjemturen