Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 45

Jakken på post 41

Jakken henger pent ved posten i dag :-) Jeg skulle desverre ikke retning til Sandbakken, men vurderte å ta den med. Besltutningen var at jeg lot den henge i tilfelle andre skal i retningen deres.

Ang. Spinner, så ble det en lang og våt dilt, holdt meg heldigvis tørr på bena, men fra post 44 og ut til rødmerket løype, klarte jeg å tråkke gjennom og sank ned til beltestedet med ene benet. Anbefaler godt skotøy og villmarksbukse for de som ikke har gått denne runden ennå. Utganspunktet mitt var Grønnmo, tok postene i denne rekkefølge: 41-43-45-42-44

Het tur på Spinnern

Hadde en fin tur etter poster på Spinnernkartet i dag. Litt i heteste laget var det, men det gjorde godt med en dukkert i Langvann til slutt.
På vei opp Karl den 12. vei traff jeg en nokså nyklekket hoggorm, som krysset veien rett foran meg. Den var på tykkelse med en blyant og ca.20 cm lang.

Spinnern

I går var turen kommet til postene på spinnernkartet. Startet fra Grønmo og fulgte veien østover. Tok 44 først og deretter postene "mot sola" for å ende opp ved Langvann og en idyllisk matpause. Litt senere er det nok gode bademuligheter der.
Traff på et par ormer, den første på stien mellom 45 og 42. Er litt usikker på om det var huggorm eller buorm, kunne ikke se hverken sikksakmønster eller buormens gule flekker.
På vei hjem, ved Sølvdobla, var en buorm i ferd med å innta lunch, froskelår (og resten av frosken). Ikke noe å si på grådigheten, frosken var sikkert 2-3 ganger større enn ormens gap. Etter en stund ga den opp og dro til skogs mens frosken måtte ha en god pause før den også forsvant.

Spinnern

Ja da har vi tatt alle de fem postene på Spinnern kartet for andre periode. For en dag!! Deilig sol, men veldig mye opp og ned igjen. Vi var på beina i rundt 6 timer. Det er lenge. Men fristende å gjøre seg ferdig. Vi har ikke bil, så vi startet fra hovedveien ved Grønnmo. Vel frerdig med alle postene der vi tok 43 til slutt, gikk vi til Rustasaga. Men derfra tok vi bussen hjem. Det føles som om vi har gått mange mil. Hvor mange det kan være vet vi ikke. To av postene sleit vi mye med. 41 og 43 var vriene. Men etter mye gåing fram og tilbake var de plutselig der. Som jeg har sagt tidligere, må vi bli mer nøyaktige når vi leser kartet. Vi slumper nok litt for mye. Myrer og bekker har vi lært kan være til stor hjelp. Dagen var iallefall fin, og enda en gang takk til de flinke i Oppsal orienterings klubb