Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 48

Høst Skullerudåsen

Sola skinte fra skyfri himmel og høstfargene viste seg fra sitt aller beste.Hadde en flott tur på Skullerudåsen i dag. Tok både poster fra periode 2 og peride 3. Dette ble den siste turen med Ola Dilt for i år,men vi gleder oss allerede til neste år! Takk til alle som står på for å holde Ola Dilt i gang!

Årets rotetur...

Så var det ikke fullt så varmt lenger, og da synes jeg det er bedre i skogen. Så en nydelig tur med postene 46-50.
Men, det har vært etterlyst innlegg med historier om "bommene" vi gjør, så her kommer mitt bidrag :)
Begynte fint fra Grønmo golfbane, og opp til post 46. Deretter hadde jeg brettet kartet litt feil, og beveget meg derfor mot post 49, i stedet for 50. Men allerede her begynte problemene, jeg klarte å bevege med nordover i stedet for østover en god stund før kartet ikke stemte lenger. Snudde og fant greit fram. Men når jeg kom dit, så jeg plutselig at det jo var 50 jeg skulle tatt først, så da var det bare å gå dit. Fant den greit, men vel framme der, kom jeg på at jeg hadde glemt å ta bilde av 49 (tar bilde med mobil av alle poster, da noterer jeg ikke feil i alle fall). Så da måtte jeg tilbake til 49.
Derfra var det ned til Rundvann, og videre til 48, det gikk greit. Men så var det 47 da... Var rimelig sikker på retningen jeg skulle, og gikk (trodde jeg) sydover mot stien, som skulle lede meg videre. Går og går og går, og brått er Rundvann rett foran meg igjen... Etter litt nøyere kartlesing gikk det fint til 47, og videre til bilen. :-)
Har bare 3 år i OlaDilt beltet, men har normalt få problemer med å finne poster. Denne turen ble derfor litt spesiell, og satser på at årets rot er unnagjort!
Fortsatt god dilte-sommer alle sammen!

Skullerudåsen

Endelig kom de første postene for andre periode.
I tillegg var været flott i dag. Da var det bare å sette i gang. Buss utover mot Enebakk, Litt langt å gå, men greit å gå oppover forbi Grønnmo. Ikke mange ute fra morran av. Postene gikk egentlig greit å ta. Helt til post 50. Den lå inne i en skog, ved en stein. Vanskelig å finne steinen og like vanskelig å finne posten. Etter å har rotet litt rundt var den der, både steinen og posten. Planen vår var å gå hjem og få med Katisa. Noe vi greide. Da gikk vi til Rustasaga og fikk oss deilig kaffe og kake, men det beste er kafferasten inne i skogen. Hjem kom vi, med noe ømme føtter. Ikke rart etter nærmere seks timers gange. Foresten det var veldig vått i marka.