Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 57

Kode post 57

Tok en lang tur gjennom haukåsen og puttåsen på onsdag 25. juli, og fant poster fra 56 til 60, og 61 til 65, men ved registrering la jeg inn kode WOW for post 57, men dette ble ikke godkjent. Forsøkte også med VOW, og WOV, men alt var feil. Får vel prøve en gang til da.

Bomtur

Tok meg en fin tur på Haukåsen / Puttåsen med mine 3 følgesvenner (2 dax og en tempelhund) – syntes jeg var riktig så lur som kombinerte disse to kartene – postene ligger jo ikke så langt fra hverandre. Jeg begynte med 56…. og kunne ikke finne den, lette i 10 lange og 10 brede…. først når jeg begynte å lete etter 57 kom jeg på at de muligens ikke var satt ut ennå (håper det er tilfelle nå da) – stor var lettelsen når jeg fant 62 – der var alt på plass. Gjennomvåt på bena kastet jeg inn hånkle og trasket hjemover. Nå vet jeg i alle fall hvor postene kommer til å ligge! Og at jeg skal lese bloggen før jeg starter avgårde.