Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 78

Høst Skullerudåsen

Sola skinte fra skyfri himmel og høstfargene viste seg fra sitt aller beste.Hadde en flott tur på Skullerudåsen i dag. Tok både poster fra periode 2 og peride 3. Dette ble den siste turen med Ola Dilt for i år,men vi gleder oss allerede til neste år! Takk til alle som står på for å holde Ola Dilt i gang!

Skullerudåsen

Var usikker på om vi orket å gå på tur idag. Men vi valgte å ta bussen til Skullerud. Egentlig er det en lang tur. Men været var bedre enn ventet. Det var mange blide diltere ute i dag. De postene vi tok gikk uten problemer. Jeg velger å tro at vi har blitt litt flinkere. Post 80 orket vi ikke å ta. Bena var slitne og veien til Skullerudstua var lang nok etter post 79. Men med litt god kaffe i magen og deilig boller, var vi godt fornøyd med dagen

Post 72 og 78

Ser til min forundring at jeg ikke har registrert post 72 her på nettet, men jeg har stemplet. HAr notert kode E4A, men den går ikke?
Så tok jeg post 78 (sammen med 46-50) på søndag. Post 78 glemte jeg å notere kode på? Noen som har?

Skullerudåsen 3. periode. Kode post 76?

Deilig tur på Skullerudåsen i dag, i fint og varmt vær. Vakkert i skogen nå med mye blomster. :)

Tok de 5 postene for 3. periode og den historiske posten på Katisa. Det var bratt mellom post 79 og 80… :o

På post 76 har jeg notert meg koden oag, men den blir ikke godkjent. Noen som kan hjelpe med riktig kode?