Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – Å-4

Da var Ola Dilt sesongen igang ;-)

Forrige søndag åpnet vi årets Ola Dilt-sesong med prøvepostene ved Ellingsrud. Greie poster å ta på en kveldstur, og hvor brodder var til stor hjelp. Vi var overrasket over at det lå såvidt mye snø igjen på stiene/løypene, men det ligger vel litt mer i skyggen og holder på snøen. Greie poster og veldige kjekke å ta selv med noe snø.

Og idag var det endelig åpningsdag ved Ulsrudvann. Iår som ifjor ble det en fin tur rundt Ulsrudvann der 8 poster ble besøkt. Men imotsetning til ifjor var det mye mer bart og vårlig i terrenget.

Stor takk for at det arrangerer en åpningsdag med mye liv og mennesker i Østmarka. Flott med bål der man kan møte kjente mens man griller en pølse også ;-)

Velkommen til Åpningsdag på Østmarksetra!

Ola Dilt har åpningsdag fra Østmarksetra P-plass kl 11-14 i morgen (25.mars). Salg av kart og stemplingshefte, samt egne åpningsposter.
Postene på Slettfjell, Puttåsen og Skullerudåsen, samt prøvepostene er ute.

Noen salgssteder har fått materiell, bl.a. Statoil Bøler, bokhandelen på Oppsal senter, samt hos Valstad i Ulsrudveien 25.

Velkommen til årets sesong!

Hilsen Ola Dilt