Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – G16

Gjestepostene

Prøvde meg på post 5 og 16, men fant ingen av dem. I tillegg regnet det og myggen stakk, så humøret var ikke helt på topp da jeg vendte nesa hjemover, men å mate andemor og ungene hennes ved Steinbruvannet fikk meg glad igjen.

Gjesteposter nr 5 og 16

Lill-O-Dilten fikk seg en rask kveldstur ut for å sjekke post 5 og post 16, og kan melde at de fortsatt sitter der de skal, helt intakte. Det er oversiktlig ved postene, og det er tydelige “post-stier” fra henholdsvis nærmeste sti og lysløypa helt inn i de to postene. Vi ønsker Øyvind bedre lykke og færre myggstikk på neste tur.

Siden særlig post 16 har voldt problemer, tok vi med kameraet ut på tur. Håper det skal lette orienteringen å se hvordan postene er plassert ved detaljene.

Dessverre har Turorientering.no problemer nå, og vi får ikke inn to bilder. Derfor kommer bildet av post 5 når feilen er rettet opp.

G-16

OK. Takk for tilbakemeldingen. Da er det muligens en viss avstand mellom postflagget/merket og tanga. Jeg har nok vært for rask på denne posten.

Lill O Dilten

Til Øivind Reinemo; bare hyggelig og så morro at det blir fler på listen :-),
Har hatt en fantastisk dag med postene 11 - 20 + 5 (fikk støtte av Runar Tømmerås at det var lurt og ta 5 - en lang omvei fra 4 til 5 og så tilbake til 9) Jeg startet mens det ennå regnet og ble skikkelig våt av sludd tunge greiner når jeg kavet meg frem til de første postene (startet på 13 og 12) - men det lysnet utover dagen og det ble en fin dag.
PS. post 14 var på plass i dag kl. 13.00 når jeg var der :-). Takk til hyggelige Diltere og til Runar for følget.

Ferdig med 1. periode!

Ny fantastisk tur i dag, faktisk med opphold og noen solglimt. Hvem skulle tro det med værmeldingene i det siste :)
Tok gjestepostene 11-20, og etter å ha kranglet meg rundt Røverkollen på 1-10 tidligere, var dette et deilig terreng å gå i. Mange nydelige vann, og åpen fin skog. Dog litt vått... :-)
Møtte også flere Diltere, og også noen Lillo'ere (heter det det?)
Takk til Ingeborg for koselig prat og følge et lite stykke!