Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – P-C

Litt av hvert

I dag har vi satt ny rekord i antall poster.Vi greide 11 stk. Men det var egentlig bare greie poster. Minidilt 6,7,8,9 og 10. To historiske poster og prøvepostene ABCD. Ikke de helt store vanskene. Men vi bommet totalt på minidilt 7. Vi fant til slutt den og. Egentlig fornøyde da vi gikk hjem etter en deilig dag i skogen. Med solskinn, matpakke og kaffe kan det egentlig ikke bli bedre. Vel hjemme kan vi glede oss over at vi slettes ikke er så verst når det gjelder formen. Dessuten er det masse hyggelige mennesker inne på stiene.Med andre ord en hyggelig dag med en flott aktivitet. All ære til Oppsal idrettslag

Om å "trå litt utenom stien" i ulik sammenheng!

Man skal nok vokte både ord og steg på sin vei. Selv i skogen. Være litt forsiktig i uttalelser (:-).
Glatta (les muligens alt; brodder) er der før man aner det!
Spesielt nå med vinter i vårsesongen. Senere følger resten; sommerlig gjørme og høstelig
løv... puh!
Haha allikevel. La oss betrakte livet i skogen som kun kos.
---------------------------------------------
Poenget;
Forsøkte meg på prøvepostene i dag rundt Ulsrudvann (naturlig veivalg "med" klokka?) Kårer allerede prøvepost A til en av favorittene i blant årets OlaDilt-poster. Nydelig beliggenhet.
Vel, noen flere kandidater ligger vel forhåpentligvis der ute å venter på oss.
------------------------------------
Hysj! Kan noen hviske meg i øret hvor dette bekkemøtet fant sted der rett sør for Ulsrudvann!? Jeg traff i hvert fall intet slikt møte. Krysspeilet og stod i. Mer og mer våt på beina. Alternativene var få der på dette begrensede området.
Kanskje jeg motvillig må gå til anskaffelse av en GPS for å finne frem til poster jeg også lissom (:-). Den aller siste innrømmelse av hvilken vei det meste sparker og går med årene!

Har noen andre forsøkt seg på denne prøvepost D i en forventet beskrivelse av et bekkemøte? Dette ved høylys dag, tirsdag 27/3, og altså mislykktes! Håper faktisk det!

Var den rappa den posten der?

Kanskje man heller skal ta seg en ungdommelig rapper's delight (youtubesak) på f.eks. Skullerudstua i stedet for det ene tapte poenget der ute i fornedrelsen! Tjohei!

Da var Ola Dilt sesongen igang ;-)

Forrige søndag åpnet vi årets Ola Dilt-sesong med prøvepostene ved Ellingsrud. Greie poster å ta på en kveldstur, og hvor brodder var til stor hjelp. Vi var overrasket over at det lå såvidt mye snø igjen på stiene/løypene, men det ligger vel litt mer i skyggen og holder på snøen. Greie poster og veldige kjekke å ta selv med noe snø.

Og idag var det endelig åpningsdag ved Ulsrudvann. Iår som ifjor ble det en fin tur rundt Ulsrudvann der 8 poster ble besøkt. Men imotsetning til ifjor var det mye mer bart og vårlig i terrenget.

Stor takk for at det arrangerer en åpningsdag med mye liv og mennesker i Østmarka. Flott med bål der man kan møte kjente mens man griller en pølse også ;-)