Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – P-H

Da var Ola Dilt sesongen igang ;-)

Forrige søndag åpnet vi årets Ola Dilt-sesong med prøvepostene ved Ellingsrud. Greie poster å ta på en kveldstur, og hvor brodder var til stor hjelp. Vi var overrasket over at det lå såvidt mye snø igjen på stiene/løypene, men det ligger vel litt mer i skyggen og holder på snøen. Greie poster og veldige kjekke å ta selv med noe snø.

Og idag var det endelig åpningsdag ved Ulsrudvann. Iår som ifjor ble det en fin tur rundt Ulsrudvann der 8 poster ble besøkt. Men imotsetning til ifjor var det mye mer bart og vårlig i terrenget.

Stor takk for at det arrangerer en åpningsdag med mye liv og mennesker i Østmarka. Flott med bål der man kan møte kjente mens man griller en pølse også ;-)

Årets første

Årets første tur i går med postene E-G. Dette ble også årets første feilnoterte kode. Jeg noterte bare ET på post F. Ikke så veldig viktig, men irriterende å ikke få den registrert. Noen som kan hjelpe?

Et lite tips; vi gikk fra Munkebekken og vegen/lysløypa vestover, og i bakken oppover mot post G var det blank is på veien og vanskelig å komme seg ut i terrenget.

Nå hopper bikkja og jeg i bilen med kurs for Østmarksetra for å komme skikkelig i gang med årets Ola Dilt!

Prøvepostene på Puttåsen

Endelig sesongstart! Jeg og mamma fant prøvepostene på Puttåsen i formiddag. Moro å være i gang igjen. Dette har vi ventet på lenge nå!

Etter at vi var ferdig med turen, kjørte vi hjem igjen så mamma fikk "bytta ut" meg med Peik (hunden vår). De gikk og fant postene 16, 17 og 20. Der hadde det visst vært veldig glatt...