Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – G14

Gjestepostene

Jeg og mamma hadde nok en flott tur i skauen i dag, og vi fikk tatt resten av gjestepostene.
Det var litt skrekkblandet fryd å gå over broa nord for post 11, og ved Bleiktjern var det ei canadagås og et par stokkender som var veldig ivrige etter å smake på nistapakka vår.
Ved post 14 var det hengt opp klar beskjed (se bilde) til vedkommende som har stjålet posten et par ganger...

Lill O Dilten

Til Øivind Reinemo; bare hyggelig og så morro at det blir fler på listen :-),
Har hatt en fantastisk dag med postene 11 - 20 + 5 (fikk støtte av Runar Tømmerås at det var lurt og ta 5 - en lang omvei fra 4 til 5 og så tilbake til 9) Jeg startet mens det ennå regnet og ble skikkelig våt av sludd tunge greiner når jeg kavet meg frem til de første postene (startet på 13 og 12) - men det lysnet utover dagen og det ble en fin dag.
PS. post 14 var på plass i dag kl. 13.00 når jeg var der :-). Takk til hyggelige Diltere og til Runar for følget.

Ferdig med 1. periode!

Ny fantastisk tur i dag, faktisk med opphold og noen solglimt. Hvem skulle tro det med værmeldingene i det siste :)
Tok gjestepostene 11-20, og etter å ha kranglet meg rundt Røverkollen på 1-10 tidligere, var dette et deilig terreng å gå i. Mange nydelige vann, og åpen fin skog. Dog litt vått... :-)
Møtte også flere Diltere, og også noen Lillo'ere (heter det det?)
Takk til Ingeborg for koselig prat og følge et lite stykke!

Lill- o diltens post 14

Hei! jeg vet at vi var på riktig plass igår på post 14 LILL - O -DILTEN hvor posten var det er uvist. Håper ingen misforsto/ det å ta en post bort. Det kom også andre dit som heller ikke kunne finne posten og vi vet med sikkerhet at vi var på riktig plass. Ellers var det mange fine idylliske vann i området