Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Gode turvenner

Postene 21-25 ble besøkt i bedagelig tempo i går. Sol og varmt. Tempoet er også bestemt av min nye turkamerat av året. En fire måneder gammel Beagle som må få lov å bestemme tempoet på en slik «langtur» som i går.

Jeg hadde en praktfull irsksetter, Niko, i over fjorten år. Østmarka ble utforsket på kryss og tvers og alltid med tempo (hans!) på topp. Men nå har jeg valgt å gå ned en størrelse og til en rase som har litt mer bakkekontakt enn en setter. Niko holdt oftest hodet høyt mens nesa jobbet intenst med å kartlegge omgivelsene. Nano – derimot – jobber iherdig med snuten mot bakken. Niko hoppet over hindringer, Nano kryper under (mens jeg har mest lyst til å gå rundt!).

Nano har allerede hilst på flere av dere. Han er alltid nysgjerrig og vil hilse på folk. Bildet av Nano er tatt i går like ved post 23 nord for Rundtjern. Da vi kom til Rundtjern var Nano tørst og i overkant ivrig. Han ramla uti, men beviste i alle fall at han var svømmedyktig. Jeg har ham alltid i bånd så jeg fikk halt ham på tørt land. En ung valp har problemer med å komme seg i land på egen hånd i slike myrtjern.