Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Solskinn, spredt skydekke og to regnskurer

En fin tur i flott vær med solskinn og spredt skydekke. To regnskurer føltes bare velkomne – deilig å bli kjølt ned litt. De gjenstående postene fra 2. periode ble tatt i ren Kardemomme stil; Post 11-12-13-14-15. Ja, og så lurte vi inn post 34 før 15 (det skulle bare mangle!)

Post 32 fristet, men Nano bestemte at vi sto over den i denne omgang. I stedet dro vi sørover stien (bakveien!) mot Sarabråten. Et kolossalt vindfall sperret stien akkurat der vi uansett hadde bestemt oss for å dra sørvestover mot post 35. Grei markør og hvis stien skal «åpnes» igjen så behøves det iherdig innsats med motorsag.

Nå begynte valpen å bli skikkelig sliten og pausene ble stadig lengre. Mellom post 35 og 31 tok Nano seg en orntli strekk (bilde), mens pappa nøt naturen og regnbygens svalende regn som skylte over oss samtidig. Post 31 ble dagens siste, og det satte Nano (bilde) pris på!

Da vi gikk langs elven fra Lutvann til Nøklevann forsøkte Nano seg som balansekunstner på glatte stener i elven. For en valp er livet er fullt av lærdom som skal erfares, og Nano kom opp av elven helt nybadet og fresch. ;-)
(Dessverre finnes det ingen bilder fra selve dukkerten.)

Takk til dere som holder Ola Dilt i gang – livet hadde ikke vært det samme uten!