Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

LUTVANN 1. OG 3. PERIODE

Postene 1 – 5 på første periode ble ikke notert da vi ikke hadde begynt med bruk av nettet. 3. periode gikk min mann og jeg hver vår rute, men jeg glemte å be han ta med penn og skrive kodene. så vi trenger kodene for 51 – 55 også. Noen som kan hjelpe?
hilsen Turid S Amundsen

Kart nr 25 Lutvann

Hei, siden jeg ikke kom i gang med nettklipping, begynte vi med post 1 – 5 med vanlige klipp.
Er det mulig å få disse kodene?

vennlig hilsen
Turid S Amundsen

Stempling og koder

Hei, jeg har et problem, da jeg har både stemplet og notert koder, siden jeg begynte senere å registrere på nettet. Derfor mangler jeg mange postkoder. Skal jeg da sende inn boken, eller kan jeg få dem her?
hilsen Turid Solheim Amujndsen

LUTVANN 2. PERIODE

jeg har ikke fått med post 22 og 24 på mobilen, siden jeg ikke hadde noe å skrive med. Er det noen som har disse to kodene? Jeg har stemplet alle, men orker ikke å ta dem omigjen. hilsen Turid
ps. jeg tok disse 5 postene på fredag og var hjemme kl 1500 og skulle på klassefest kl 17, så dette var ellers en flott start på dagen:)

SKULLERUDÅSEN

Hei, jeg gikk denne turen i fantastisk vær, og lukten av skogen var utrolig deilig. Endorfinene var på plass. Dagen før, altså mandag, hadde jeg en mislykket tur, hvor jeg overhodet ikke fant en eneste post. Da begynte jeg fra vannbassenget. Det var dumt. Dagen etter, tirsdag, fant jeg alle 5 postene på 2 timer!! Da begynte jeg fra post 26, videre til 30, så 29, og deretter 28 og 27. Gikk veien tilbake i varmt deilige vær til parkeringen på Skullerud. Det ble en fantastisk opplevelse. hilsen Turid