Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Takk for i år!

Og her ble siste post hentet inn. Turkameraten fikk også litt ros.
Stor takk til Oppsal for jobben dere gjør verdt år. Men møter allerede folk i marka som synes det er trist at de ikke har flere poster igjen. Det sier litt om hvor populært dette er ;-)

Nye oppdagelser takket være OlaDilt!

Det er ikke bare mygg der ute. Da vi var på vår første tur til Puttåsen fant vi alle disse vakre øyenstikkerne som holdt til i en pytt. I dag hentet vi inn resten av postene. Og brukte noen timer med speilreflekskamera ved den samme pytten ;-)

Gleden!

Enig med siste innlegg på “Turbloggen”. At det viktigste for de fleste av oss er å komme seg ut og oppdage nye turer ved hjelp av OlaDilt. Og fryde seg over disse ;-)
Er mer bekymret for sykkelløpet som arrangeres 20.mai enn for om noen skal gå forbi meg på poenglista må jeg innrømme. Det er selvfølgelig forståelig at man ønsker å arrangere konkurranse i marka. Men vi som traver rundt på disse stiene som det ikke er fullt så mange folk på – og nyter disse turene nettopp derfor – blir litt fortvila når vi tenker på hva dette løpet kan føre til. Det er meldt mye regn fremover. Så stiene blir mer sårbare. Det er kanskje en del poster det blir litt mer kav å hente inn etter 20.mai… Kanskje ikke fullt så morsomt heller…

Antall klipp!

Jeg har 72 klipp. Og har hverken tatt de “Historiske postene” eller 41-45 på Spinnern (det virker jo som om de er satt ut). Har du forresten telt med de 4 postene fra “Åpnongsdagen”?

Bente Bruvoll & Neon

Jeg har gjort det til en vane at jeg hvert år skriver en liten “introduksjon” til de to dere ser på dette bildet ;-) For de fleste av dere så blir vel dette bare gjentagelser… Den to-beinte er meg. Jeg bor omtrent inne i skogen. Det som kan føre til noen litt ubehagelig hendelser – både for andre og for meg – er at jeg har epilepsi. I perioder så rykker de så ofte ut at det er ambulansepersonale som kjenner meg igjen. Den firbeinte er støttespilleren min. Han er norges eneste reine anfalls- og reaksjonshund. Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er for å gi beskjed om at hvis dere ser ei gammel kjerring plutselig falle om med stygge kramper – eller vandre rundt som en som har Alzheimer – så trenger det ikke være så farlig. Se det ann noen minutter før dere eventuelt tilkaller hjelp. Neon er fremdeles litt utrent. Men jeg satser på at han snart blir like bra som den gamle (Flode).