Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Mange poeng

Pr. dags dato er maksimal poengsum 237, og antall klipp 97 (før 3. periode-postene settes ut).

I starten av sesongen var det en feil på nettsidene som gjorde at alle kunne klippe Minidilt-postene. Dette ble etter hvert rettet opp i, slik at det nå fungerer som tidligere år: Kun de som er under 15 år kan klippe disse postene. Vi andre får ikke opp postene på klippekortene våre. De som derimot rakk å klippe MD-postene før feilen ble rettet, men som IKKE er minidiltere, har nå fått registrert inntil 10 poeng ekstra.

Terrengsykkelritt

Takk til Bente Bruvoll for informasjon om sykkelrittet den 20. mai. Fikk med dette også svar på hvorfor det var en stor gjeng med terrengsyklister langt inni bushen i går: Treningsinnspurt! (I nærheten av post 48 på Skullerudåsen).

Vedlegger en link over løypekartet til “Terrengsykkelrittet 2013”.
Kan være greit å se hvor man risiskerer å måtte hoppe unna syklister på stiene i Østmarka den 20. mai…
http://www.terrengsykkelrittet.no/index.php?pagenr=12&zone=&contenttype=&articlenr=10320

Bjørn Lauvstad: Registrering av gjestepostene

Hei.
Har du sjekket at det er gjestepostene du prøver å klippe (f.eks. G21), og ikke de ordinære postene (som “bare” er 21)? Gjestepostene ligger ganske langt ned på klippekortet, og alle har en G foran seg…