Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Min avskjed :-)

Hei.

Fikk ikke tid til den siste perioden i år, som i fjor. Men uansett så takker jeg alle dere som har gitt oss muligheten til å komme oss ut i den fine marka vi har her :) Dette blir for øvrig min siste Oladilt, da jeg flytter litt ut av Oslo neste år, og det til “indrefileten av marka rundt Oslo :) Takk for meg

Mvh Knut

Mini Dilten

Beate, Speedy og Freddy.

Takk for innlegget deres :-) jeg har sittet og tenkt akkurat det samme som dere skriver etter at dette ble en diskusjon.
Jeg valgte å ikke blande meg opp i dette fordi det fort kan skape “irritasjon” og “sammensvergelse” blant dilterne, og er det noe jeg ikke vil så er det å treffe på irriterte tur diltere i skogen, der vil jeg kose meg og nyte den frihet vi har muligheten for. Jeg bruker også Ola Dilten til å komme meg ut i marka for helse og rekarasjon, stempling av bok og poeng er en seier for meg selv og ingen annen. Nå har jeg blandet meg inn i diskusjonen, men det er i grunn bare for å vise min støtte til de av oss som klarer å kose seg med dilten uten å gjøre det til en masete konkuransje. God tur
Var forresten en tur i marka på Himmelspretten uten å ha med meg stemplings heftet, da var vi innom post 39 og så på veggmaleriet, den stemples på en annen tur :-)

Gjesteposter i Lillomarka

Hatt en fin tur i lillomarka i dag, kom til å tenke på fjordårets “tyveri” av en post. Håper vi ikke opplever slikt i år …. God tur

Haukåsen i dag Tirsdag 16/4

Tok en dristig avgjørelse i dag med å gå post 11-15 på Haukås kartet. Etter været i går visste jeg det ville bli en utfordring, og det ble det…Utgangspunktet var Øsmarksetra. Det var til dels svært glatt i opp og ned bakker, der det lå snø gikk man stort sett igjennom. Jeg var søkk våt etter turen, etter å ha plumpa uti sjulte søkk under snøen. Men tross alt, turen angrer jeg ikke på, fikk ut masse energi på den der :) Piggsko under hele turen (ble noen blåmerker, ingen brukne ben eller armer) Lutdalen ned til Nøklevann var et dumt valg :)

Puttåsen

Tok postene 6-10 i dag, veldig greit å komme seg frem, men tror den beste tiden å ta disse på, er om morgenen før sola tar tak, ellers blir det både glatt og sørpete.

Godt gjort

Vibeke, er uvant med en side man ikke kan trykke “liker” på...så her får du 1 i hvertfall

Endelig igang :-)

Oladilt posen har lenge ligget å tirret meg, i år var jeg nødt til å vente med postene til Påsken var avviklet :( I påvente av min egen sesongstart, er kartene studert opp og ned i mente :) så nå kan jeg vel teoretisk ikke bomme på noen poster…eller?? :-)
Starten gikk i 9 tiden i dag, syklet til bommen ved Hellerudveien og utstyrte meg med nye brodder. Syklen ble parkert, og jeg startet med post 4, fikk lyst til å ta post 5 fra Skøyenputten, (hmmmmm) så noen spor opp i siden der, så jeg tok fatt på stigningen, litt isete og glatt enkelte steder, litt sjelven, men broddene og iveren med å komme opp og ikke ned var sterke :) resten av turen gikk som en lek, og postene ble sanket inn en etter en. Rekkefølgen ble start på post 4, post 5, post 1, md6, md7, md8, post2, md9 og til slutt post 3. post 10 og h36 tar jeg på en spasertur en gang. Det var hærlig å komme i gang igjen, med dett ønsker jeg alle en riktig god tur :)