Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Koden på post 30 virker ikke

Jeg er 100% sikker på at det stod XXX på post 30, men jeg jeg får ikke klippet med den koden. Så jeg har vel sett feil :) Noen som har riktig kode for post 30?

Post G36 - kode? (Takk til Beate,Speedy Og Freddy)

Tok en kveldstur med valpen fredags kveld, men glemte koden på Post G36. Noen som kan hjelpe?

Postene G35 og G36 var greie i noenlunde tørt terreng. Post G37 var litt mer utfordrende, men det gikk greit å gå inn fra sørvest. Ut igjen valgte jeg å gå rett mot vest over bekken der den rant ut fra myra og så rett nord på stien mot veien.

På vei tilbake til bilen som sto parkert i steinbruddet så møtte jeg sannelig et par andre diltere som var på vei mot post G35. Klokka var sånn ca åtte på kvelden. Det er hva man kan kalle fredagskveldskos!

G36

Prøv Bab du:). Lykke til med valpen framover:) venter valp selv om et par uker da blir det vanskeligere med orienterings turer i begynnelsen

Gode turvenner

Postene 21-25 ble besøkt i bedagelig tempo i går. Sol og varmt. Tempoet er også bestemt av min nye turkamerat av året. En fire måneder gammel Beagle som må få lov å bestemme tempoet på en slik «langtur» som i går.

Jeg hadde en praktfull irsksetter, Niko, i over fjorten år. Østmarka ble utforsket på kryss og tvers og alltid med tempo (hans!) på topp. Men nå har jeg valgt å gå ned en størrelse og til en rase som har litt mer bakkekontakt enn en setter. Niko holdt oftest hodet høyt mens nesa jobbet intenst med å kartlegge omgivelsene. Nano – derimot – jobber iherdig med snuten mot bakken. Niko hoppet over hindringer, Nano kryper under (mens jeg har mest lyst til å gå rundt!).

Nano har allerede hilst på flere av dere. Han er alltid nysgjerrig og vil hilse på folk. Bildet av Nano er tatt i går like ved post 23 nord for Rundtjern. Da vi kom til Rundtjern var Nano tørst og i overkant ivrig. Han ramla uti, men beviste i alle fall at han var svømmedyktig. Jeg har ham alltid i bånd så jeg fikk halt ham på tørt land. En ung valp har problemer med å komme seg i land på egen hånd i slike myrtjern.

Måsåplassen

Nær post 24 ligger denne idylliske plassen. Har den noen historisk opprinnelse?