Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Fjernpostene

I år som i fjord hadde jeg store ambisjoner om å ta alle fjernpostene på en tur. I fjord ble det max 2 pr tur – i dag tok jeg 81 – 84 – 85. Benyttet anledningen til å gå inn helt nye fjellstøvler, og glad var jeg for det for det var ganske bløtt enkelte steder. Startet med 84, tok blåstien nordover og prøvde meg på flåten over Svartdoren, spennende. Vel over på andre siden gikk jeg sydover, men bommet på skiløypa mot post 85 (så den aldri)så gikk nesten helt ned til veien før jeg kom meg på den andre stien, gikk helt opp til skiløypa, lette litt etter posten, men fant den til slutt. Mye myr mellom 84 og 85. Veldig flott sti videre til post 81. Nydelig dag i skogen.

Fjernposter

Hadde en deilig dag fra tidlig om morgenen, og plukket fjernpostene. En del store, våte myrer, men ambisjonen var å komme tørrskodd til de 2 første postene, deretter hadde jeg ingen forhåpninger om å være tørr på beina. Støtte på 2 traner som spankulerte på Skogsmosen, lite redde for mennesker. Ellers så jeg en fururot, kraftig hakket i av en spette, her må det ha vært intens insektjakt.
Turens lengde med mitt veivalg ble 17,0 km

Fjernpostene

17. mai er en fin dag å være i skogen. Jeg og gubben tok alle fjernpostene, og det brukte vi hele dagen på. En utfordring og komme seg fra post 83 ved STEINSJØEN (ser noen lenger ned her kaller det Askevann) og videre til post 82. Men alt går bare man er ivrig nok. Flott dag med deilig temperatur (bortsett fra en kraftig regnskur med torden).

God 17. mai

Tok 2. periode Skullerud tidlig 17. mai.
Kjempefin turtemperatur og lett terreng. God start på dagen :-)

2.periode Skullerudåsen på plass

Da er også postene 46-50 satt ut.

Merk stort sykkel-arrangement 2.pinsedag (20.mai) ved Haraløkka/Skullerud; kan bli folksomt både på P-plasser og på stiene i området.

Hilsen Ola Dilt

Spinnern og fjernpost

Jeg tok alle postene på Spinnern idag var egentlig fornøyd. Noe bløtt i terrenget men det gikk fint.
Deretter dro jeg hjem fikk slappet av og spist middag også kom det fra samboeren som ikke var med idag nå drar vi ut og tar en fjernpost. Fin kveldtur for hunden ihvertfall som har vært ute i skogen omtrent i hele dag.

O-Dilt og vafler

Omsider ble det en tur i området rundt Sandbakken. Greie poster i noe vått område. Avsluttet med en stor og god vaffel på Sandbakken. Beste vaffel så langt i år!
Så viktig med vaffel på turen faktisk at vi har rangert vaflene så langt i år :-)
1. Sandbakken
2. Linderudkollen
3. Rustadsaga
4. Mariholtet
5. Skullerudstua
6. Grønmo Golfbane