Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

prøveposter

Hei! Kan noen gi meg kodene på prøvepost A-D? Blyanten lå dessverre igjen hjemme:-)

Gjesteposter i Lillomarka

Parkerte ved Grefsen kleiva,og gikk oppover bakken i sne som bar meg godt.Hadde en fin tur i området rundt Grefsen kleiva i dag. Dette var ukjent område for meg ,men postene var enkle.Nesten ikke snø igjen(utenom i selve kleiva da). Stiene var fine å gå på,lite is.

Vår i skogen

Hadde en flott tur på Skullerudåsen og til prøvepostene A-D i dag. Starta turen ved kjentmannspost ved jettegryta som var Ola Dilt post i 2010. Deretter 26-30 i nydelig vår-skog. Lite snø og kun is noen få steder. Avslutta turen med prøvepostene A-D . Litt mer is i terrenget her, men ok å gå likevel.

Så et ønske til Ola Dilt: Det hadde vært fint om det var mulig å klippe prøvepostene (og åpningspostene) i heftet.

Husk blyant ;)

Endelig i gang, nydelig tur og tok post 1-5, sammen med tollerne Ronja og Riga.Men jeg hadde glemt blyant, så postkodene ble skrevet inn på mobilen. Av en mystisk årsak forsvant koden til av post 1, er det noen som kan hjelpe meg? Den ligger i et område jeg sjelden passerer, så det hadde vært greit å slippe gå tilbake. Boka er jo klippet :)
Bildene er tatt ved Solberglivann, som fortsatt er isdekket, men Riga fikk seg en liten overraskelse da hun prøvde seg litt utpå. Vil ikke anbefale å gå over der nå.
Stort sett snø og isfritt, litt bløtt enkelte steder.

Skullerudåsen, Post 26-30

Vi hadde en flott tur her i dag. Sokkene ble fuktige i skoene, men det var mest av svette. Det var stort sett bart i terrenget. Stiene hadde noen innslag av isflekker. I hovedsak kan vi melde om fukt som etter et regnvær om sommeren og svært godt vær!

Haukåsen i dag Tirsdag 16/4

Tok en dristig avgjørelse i dag med å gå post 11-15 på Haukås kartet. Etter været i går visste jeg det ville bli en utfordring, og det ble det…Utgangspunktet var Øsmarksetra. Det var til dels svært glatt i opp og ned bakker, der det lå snø gikk man stort sett igjennom. Jeg var søkk våt etter turen, etter å ha plumpa uti sjulte søkk under snøen. Men tross alt, turen angrer jeg ikke på, fikk ut masse energi på den der :) Piggsko under hele turen (ble noen blåmerker, ingen brukne ben eller armer) Lutdalen ned til Nøklevann var et dumt valg :)