Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Glatt på stiene

Post 1-5 på Lutvannskartet i dag.
Mildværet har gjort at det er isete og tildels ekstremt glatt på mange av stiene; bruk gjerne pigg-sko.
Og med sen vår, et artig veivalg: Over isen på Solbergvann mellom post 5 og 1!

Hilsen Ola Dilt

Skrevet av Ola Dilt

Post 11

Ang post 11. Jeg hadde nok litt dårlig tid den dagen og så feil både her og der. Litt uklart mobilbilde og bør kanskje sjekke synet ;))

Post 26

Fredag 12 april. Post 26 er funnet. Jeg så ikke for meg at “Mellom skrenter” hadde en slik topografi. For meg ble post 26 en skrent med et menneskeskapt innhugg. Bilde av posten hvor skiltene var festet til en selje hjalp godt. Selja lyste opp blant furutrærne.

Sto flere ganger opp på skrenten og speidet etter den andre skrenten.

Nå er det bare å gå videre til neste post.

Post 26

Torsdag 11 april formiddag. Flotte forhold i marka. Har tatt 28 poster som gir 53 poeng. Gikk fra Sagdammen og hadde full kontroll, men fant ikke post 26. Tok så utgangspunkt fra Dal, men fortsatt ingen post dukket opp. Ga opp og tok post 30, det gikk greit. Fikk lyst til å prøve post 26 på nytt og tok utgangspunkt fra post 30. Men nok en gang ble det bom.

Er post 26 en “lurepost” eller er skiltene fjernet?

Fremdelses snø i marka

Fremdelses snø i marka, men den bærer greit, noe glatt på stiene i bakkene. Møtte andre diltere også i dag formiddag på vei til post 1.

Puttåsen

Tok postene 6-10 i dag, veldig greit å komme seg frem, men tror den beste tiden å ta disse på, er om morgenen før sola tar tak, ellers blir det både glatt og sørpete.