Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Feil post??

Var en liten tur ute i dag og gikk til post 11 Rett ovenfor Sarabråten. Klippet og tok et bilde av posten for å ha koden, men så ikke så nøye på posten. Nå når jeg kom hjem og skulle legge det inn på nett får jeg beskjed om feil kode. Ser på bilde jeg har tatt og det står post 41 med kode GYL . Har jeg klippet feil post?? Så ingen andre.
Mona :)

Godt gjort

Vibeke, er uvant med en side man ikke kan trykke “liker” på...så her får du 1 i hvertfall

Haukåsen

I går gikk jeg og mamma for å finne post 11-15. Vi parkerte v/ Ulsrudvann, og jeg ble trillet i vogn inn til Sarabråten. (Det er noen som har det). Herfra var det nok av motbakker opp til Haukåsen! Vi traff også på et par andre diltere som var ute i finværet.
Før vi fant post 14 ble det masse kaving rundt i dyp snø. Utrolig slitsomt etter å ha gått opp mange bakker først… Heldigvis hadde jeg med meg rumpeakebrett, som jeg kunne suse ned til Kroktjern med etterpå, og samtidig få hvile beina litt. Det ble nemlig bare en kort matpause ved radarkula, for det blåste så surt der oppe etter at de har hugget ned all skogen. Utsikten derimot var upåklagelig! :-)

Endelig igang :-)

Oladilt posen har lenge ligget å tirret meg, i år var jeg nødt til å vente med postene til Påsken var avviklet :( I påvente av min egen sesongstart, er kartene studert opp og ned i mente :) så nå kan jeg vel teoretisk ikke bomme på noen poster…eller?? :-)
Starten gikk i 9 tiden i dag, syklet til bommen ved Hellerudveien og utstyrte meg med nye brodder. Syklen ble parkert, og jeg startet med post 4, fikk lyst til å ta post 5 fra Skøyenputten, (hmmmmm) så noen spor opp i siden der, så jeg tok fatt på stigningen, litt isete og glatt enkelte steder, litt sjelven, men broddene og iveren med å komme opp og ikke ned var sterke :) resten av turen gikk som en lek, og postene ble sanket inn en etter en. Rekkefølgen ble start på post 4, post 5, post 1, md6, md7, md8, post2, md9 og til slutt post 3. post 10 og h36 tar jeg på en spasertur en gang. Det var hærlig å komme i gang igjen, med dett ønsker jeg alle en riktig god tur :)

1.periode på Haukåsen er satt ut

Postene 11-15 er nå satt ut.
Men det meldes om mye snø, spesielt i høyden.

God tur til de som vil prøve seg; med nattefrost, er det jo best tidlig på dagen.

Hilsen Ola Dilt

Skrevet av Ola Dilt