Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Til Bente Bruvoll og Neon

Flott at du sier ifra, jeg har ikke lest det før og syntes det er supert å få beskjed. Når dette ikke tilhører hverdagen min er det vanskelig å vite hva man skal gjør og hvordan man kan hjelpe. Og verden er ikke så stor og østmarka enda mindre, så plutselig treffes vi der :-).

Mot nr 16

Nøklevann i påskesol idag 1 april, tenkte meg først mot historisk post 40 men etter en skrellet appelsin nedenfor Sarabråten og sjekk i heftet om utsettingsdato ble dagsturen revidert til post 16

Postene 21-31 i Lill-O-Dilten

Jeg hadde en flott tur i skogen i dag og fant disse postene. Det er fortsatt en del snø, men alle stiene i de to områdene er tråkket opp og er harde. Derfor er det ganske greit å komme fram. Grefsenkollen er åpen – i hvert fall i dag – så da går det an å kombinere skitur, orientering og slalom. Ikke dårlig!

Det er best å passe seg for slalom-kjørerne når man passerer bakkene mellom post 28 og 29 og mellom post 29 og 30 – inntil bakken stenger.

Bente Bruvoll & Neon

Jeg har gjort det til en vane at jeg hvert år skriver en liten “introduksjon” til de to dere ser på dette bildet ;-) For de fleste av dere så blir vel dette bare gjentagelser… Den to-beinte er meg. Jeg bor omtrent inne i skogen. Det som kan føre til noen litt ubehagelig hendelser – både for andre og for meg – er at jeg har epilepsi. I perioder så rykker de så ofte ut at det er ambulansepersonale som kjenner meg igjen. Den firbeinte er støttespilleren min. Han er norges eneste reine anfalls- og reaksjonshund. Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er for å gi beskjed om at hvis dere ser ei gammel kjerring plutselig falle om med stygge kramper – eller vandre rundt som en som har Alzheimer – så trenger det ikke være så farlig. Se det ann noen minutter før dere eventuelt tilkaller hjelp. Neon er fremdeles litt utrent. Men jeg satser på at han snart blir like bra som den gamle (Flode).