Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Takk for i år!

Og her ble siste post hentet inn. Turkameraten fikk også litt ros.
Stor takk til Oppsal for jobben dere gjør verdt år. Men møter allerede folk i marka som synes det er trist at de ikke har flere poster igjen. Det sier litt om hvor populært dette er ;-)

LUTVANN 1. OG 3. PERIODE

Postene 1 – 5 på første periode ble ikke notert da vi ikke hadde begynt med bruk av nettet. 3. periode gikk min mann og jeg hver vår rute, men jeg glemte å be han ta med penn og skrive kodene. så vi trenger kodene for 51 – 55 også. Noen som kan hjelpe?
hilsen Turid S Amundsen

Kode post 65

Noen som kan hjelpe meg med koden for post 65?
Klarte kunststykket å ikke klare å notere skikkelig for den aller siste prosten i år… :-)

Spinneren

Litt uvant postmønser for siste periode på Spinnern-kartet, slik at det ble en ganske lang tur. Men hva gjør vel det når det er så fint i skogen som nå.

fjellmaleriet

Fjellmaleriet ved Sandbakken er malt av en tysker som het Helmuth Alfred Rohloff (1920-1999). Han malte fire bilder i hver sin himmelretning, o.a. nærmere Frambu er Maria Magdalena avbildet.. På Sandbakken får man kjøpt en liten bok hvor det står mye mer om denne tyskeren. Boken heter: Sandbakken-50 år med vafler og kakao.
hilsen, Atie.

KNIV FUNNET VED RUNDVANN

Fant en fin kniv ved Rundvann mandag 24. juni,
muligens gjenglemt av noen som overnattet der helga før.
Håper at rette vedkommende tar kontakt på tlf. 22 32 39 49, etter kl. 19.00.
For ordens skyld forventer jeg at du kan beskrive kniven.

Ola Dilt