Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Årets Ola-Dilt avsluttet

Søndag tok vi årets siste poster. T-bane til Ellingsrudåsen og inn i skogen fra Nuggerud. Herfra tok vi 3. periode i Puttåsen, de 2 siste i Haukåsen og så plukket vi like gjerne med oss 3. periode Lutvann på vei hjem. Uten tvil årets hardeste tur (drøyt 18 km). Vi kom hjem med sekken full av piggsopp og ca 800 myggestikk, men det var vel verdt det! Litt vemodig at det ikke er flere poster å hente, men man kan jo bruke kartene til å legge opp mange fine turer uten poster. Er garantert tilbake neste år – og da vil vi ikke gå glipp av åpningsdagen :-)

Takk for i år!

Vi har sluppet opp for poster for i år. Vil sende en takk til Oppsal orienterings postutsettere og andre ildsjeler som holder hjula i gang! Ola Dilt har tatt oss til steder vi ellers neppe ville kommet. Vil også hilse til hyggelige Diltere vi har truffet underveis. De siste dager fant vi piggsopp og kantareller, så nå er soppsesongen i gang, illustrert ved den store champignon på toppen av Haukåsen!

Haukåsen

På vei opp til Branntårnet fikk jeg øye på denne flotte sommerfuglen. Tenkte bare at jeg måtte “dele” den med dere!

Alle poster ute??

Hei, er alle postene ute nå?? Tenkte å ta noen sammenhengende – legger opp til en flott dag i skogen :-)

Nye oppdagelser takket være OlaDilt!

Det er ikke bare mygg der ute. Da vi var på vår første tur til Puttåsen fant vi alle disse vakre øyenstikkerne som holdt til i en pytt. I dag hentet vi inn resten av postene. Og brukte noen timer med speilreflekskamera ved den samme pytten ;-)