Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Post 50

Fint med en formiddagstur i ferien. Stille i marka, en fin tur. Bildet av post 50 ble slettet ved et uhell, noen som vil gi meg koden?

Haukåsen periode 1 - og litt til...

Fin tur på Haukåsen i går, været var bra – mindre mygg enn forventet. Lett vind gjorde nok sitt der, men jeg var også bedre forberedt med myggmiddel enn forrige tur i Lillomarka (det klør fortsatt).
Mye markblomster ute nå, det er alltid koselig. Nattfiol og flekket marihånd, tiriltunge og skogstorkenebb – og nå har også Linnea startet blomstring. :)
Oppe på Haukåsen var det mindre pent, jeg skulle ønske de i det minste kunne rydde etter seg. Jeg var der sist da de startet hogst, men dette var en nedtur å se.
En bonus Groruddalspost på toppen av Haukåsen var også greit å ta med seg.

Dryppet

Mellom post 47 og 48, hvorfor ikke ta en liten omvei (ca 450 m hver vei) til “Dryppet”?

Her går det små bekkesig som samler seg før en skrent og danner denne lille fossen.

Vanligvis er vannføringen liten, og fossen er ikke mer enn et drypp eller en liten sildrende bekk.

Kart nr 25 Lutvann

Hei, siden jeg ikke kom i gang med nettklipping, begynte vi med post 1 – 5 med vanlige klipp.
Er det mulig å få disse kodene?

vennlig hilsen
Turid S Amundsen

Fjernposter

Tok fjernposter 81-85 i går. Sinnsykt mye vann og store bekker til tross for at det nesten ikke hadde regnet i løpet av natten! Hadde planlagt en rett linje østover fra post 82 over Hamliåsen, Gråbeindalen og raka vegen over åsen mot post 83 ved Steinsjøen. Det var imidlertid så mye vann på myra i enden av Gråbeindalen at kano var det eneste som ville fungert. Måtte derfor “bushe” lengs vestsiden av Kløftetjern (møkkaterreng) og helt opp til blåmerka sti ved nordsiden av Vardåsputten før vi fant tørt land… Tilbake ved parkeringsplassen på Bysetermåsan ca. 11:30 oppdaget vi at vi var heldige som hadde parkert på øvre del av parkeringsplassen. Nedre del ved myra var dekket med minst 30 cm. vann som hadde kommet i tilsig i løpet av drøye 6 timer…. :-)