Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Briller funnet v post 42

Var og dilta i skogen ved post 42. Tok retning post 41 der fant jeg ett par briller, noen som savner de? send melding til 982 68 932

Mange poeng

Da kan det nok være minidiltenfeilen som gjør utslaget. Gjestepostene har jeg tatt.

GPS mistet

Min spitter nye Oregon 650 GPS ble mistet mellom post 30 og 29. antagligvis mellom post 30 og vannverket på Skullerud. Om du finner denne håper jeg du vil ta kontak på tlf 920 49 101. Otto Milvang

Mange poeng

Pr. dags dato er maksimal poengsum 237, og antall klipp 97 (før 3. periode-postene settes ut).

I starten av sesongen var det en feil på nettsidene som gjorde at alle kunne klippe Minidilt-postene. Dette ble etter hvert rettet opp i, slik at det nå fungerer som tidligere år: Kun de som er under 15 år kan klippe disse postene. Vi andre får ikke opp postene på klippekortene våre. De som derimot rakk å klippe MD-postene før feilen ble rettet, men som IKKE er minidiltere, har nå fått registrert inntil 10 poeng ekstra.

Mange poeng

Jeg ser at du ikke har nevnt våre poster i Lillomarka når du lister opp poster du har tatt.
Kanskje det er disse du mangler?
De er angitt med Gnn der G står for gjesteposter i det elektroniske klippekortet.

Når jeg ønsker å se hvor mange poster jeg “har igjen”, velger jeg Poster i menyen til venstre. Deretter velger jeg “rutenett”-knappen til høyre på linja over lista med postene. Da får jeg raskt oversikt over mulighetene mine for flere turer. Alle gjestepostene står ute hele sesongen, dvs til 6. oktober.

Lillomarka er på sitt vakreste nå. Velkommen til oss i Lill-O-Dilten!

Usedvanlig mange poeng...

Idag tok jeg de siste postene for periode 2 (inkl fjernposter, åpningsposter, Ola Diltdagene og prøveposter), og registrerte poengene her. Da skulle jeg etter egen beregning ha lagt inn det maksimale antall poeng som er mulig før periode 3 begynner. Så oppdaget jeg at det er enkelte deltakere som står oppført med enda flere poeng, og jeg lurer på: Hvordan gjør de det? :-)

Stempling og koder!

Hei! jeg har sendt deg en mail så da kan vi ta det videre der.

Takk til dere alle som liker at vi holder Ola Dilt i gang og ønsker dere alle en god sommer med mange fine turer i skogen!

Solskinn, spredt skydekke og to regnskurer

En fin tur i flott vær med solskinn og spredt skydekke. To regnskurer føltes bare velkomne – deilig å bli kjølt ned litt. De gjenstående postene fra 2. periode ble tatt i ren Kardemomme stil; Post 11-12-13-14-15. Ja, og så lurte vi inn post 34 før 15 (det skulle bare mangle!)

Post 32 fristet, men Nano bestemte at vi sto over den i denne omgang. I stedet dro vi sørover stien (bakveien!) mot Sarabråten. Et kolossalt vindfall sperret stien akkurat der vi uansett hadde bestemt oss for å dra sørvestover mot post 35. Grei markør og hvis stien skal «åpnes» igjen så behøves det iherdig innsats med motorsag.

Nå begynte valpen å bli skikkelig sliten og pausene ble stadig lengre. Mellom post 35 og 31 tok Nano seg en orntli strekk (bilde), mens pappa nøt naturen og regnbygens svalende regn som skylte over oss samtidig. Post 31 ble dagens siste, og det satte Nano (bilde) pris på!

Da vi gikk langs elven fra Lutvann til Nøklevann forsøkte Nano seg som balansekunstner på glatte stener i elven. For en valp er livet er fullt av lærdom som skal erfares, og Nano kom opp av elven helt nybadet og fresch. ;-)
(Dessverre finnes det ingen bilder fra selve dukkerten.)

Takk til dere som holder Ola Dilt i gang – livet hadde ikke vært det samme uten!

Ola-Dilt-dagen

Jeg valgte å vente til det meste var over, så jeg tok turen fra Rustadsaga omtrent kl. 16. Siden jeg ikke hadde tatt postene fra første periode her, ble det en litt lengre tur. Tok postene i rekkefølge 87-86-90-20-38 (El Paso)-19-18-88-89-17-16.
På de første postene var det litt trafikk, men etter post 20 var tatt møtte jeg ikke så mange. Ved post 16 traff jeg en sprek liten kar med sin pappa, de hadde funnet hele 10 poster i dag! Fin tur i Østmarka på en deilig dag! :)

Stempling og koder

Hei, jeg har et problem, da jeg har både stemplet og notert koder, siden jeg begynte senere å registrere på nettet. Derfor mangler jeg mange postkoder. Skal jeg da sende inn boken, eller kan jeg få dem her?
hilsen Turid Solheim Amujndsen