Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 1

LUTVANN 1. OG 3. PERIODE

Postene 1 – 5 på første periode ble ikke notert da vi ikke hadde begynt med bruk av nettet. 3. periode gikk min mann og jeg hver vår rute, men jeg glemte å be han ta med penn og skrive kodene. så vi trenger kodene for 51 – 55 også. Noen som kan hjelpe?
hilsen Turid S Amundsen

Fin søndagstur

Jeg tok post 1-5 og 36 på Lutvannskartet etter en fin søndagstur. Møtte mange folk på tur i marka.

Det var helt bart i marka og kun litt vått på myrer og i søkk. Det var ikke noe problem å gå rundt for å komme frem til postene så jeg kom tørrskodd hjem.

Endelig er Ola-Dilt sesongen i gang for meg. Håper været holder seg så jeg kan få tatt de andre periode 1 postene før periode 2 settes ut.

Husk blyant ;)

Endelig i gang, nydelig tur og tok post 1-5, sammen med tollerne Ronja og Riga.Men jeg hadde glemt blyant, så postkodene ble skrevet inn på mobilen. Av en mystisk årsak forsvant koden til av post 1, er det noen som kan hjelpe meg? Den ligger i et område jeg sjelden passerer, så det hadde vært greit å slippe gå tilbake. Boka er jo klippet :)
Bildene er tatt ved Solberglivann, som fortsatt er isdekket, men Riga fikk seg en liten overraskelse da hun prøvde seg litt utpå. Vil ikke anbefale å gå over der nå.
Stort sett snø og isfritt, litt bløtt enkelte steder.

Fremdelses snø i marka

Fremdelses snø i marka, men den bærer greit, noe glatt på stiene i bakkene. Møtte andre diltere også i dag formiddag på vei til post 1.

Endelig igang :-)

Oladilt posen har lenge ligget å tirret meg, i år var jeg nødt til å vente med postene til Påsken var avviklet :( I påvente av min egen sesongstart, er kartene studert opp og ned i mente :) så nå kan jeg vel teoretisk ikke bomme på noen poster…eller?? :-)
Starten gikk i 9 tiden i dag, syklet til bommen ved Hellerudveien og utstyrte meg med nye brodder. Syklen ble parkert, og jeg startet med post 4, fikk lyst til å ta post 5 fra Skøyenputten, (hmmmmm) så noen spor opp i siden der, så jeg tok fatt på stigningen, litt isete og glatt enkelte steder, litt sjelven, men broddene og iveren med å komme opp og ikke ned var sterke :) resten av turen gikk som en lek, og postene ble sanket inn en etter en. Rekkefølgen ble start på post 4, post 5, post 1, md6, md7, md8, post2, md9 og til slutt post 3. post 10 og h36 tar jeg på en spasertur en gang. Det var hærlig å komme i gang igjen, med dett ønsker jeg alle en riktig god tur :)

Ulsrudvann / Lutvann + bånd funnet

Enig om at pigg / brodder ikke er avgjørende, men du så godt det hjalp flere ganger :-).
Fant et sort hundebånd hengende på en busk ved MD post 7. Det var såpass nær parkeringen at jeg lot det bare henge. Ellers veldig godt oppgåtte spor, og fult mulig å gå “tørrskodd” gjennom hele løypa.
Flott tur i flott vær :-).