Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 11

Haukåsen periode 1 - og litt til...

Fin tur på Haukåsen i går, været var bra – mindre mygg enn forventet. Lett vind gjorde nok sitt der, men jeg var også bedre forberedt med myggmiddel enn forrige tur i Lillomarka (det klør fortsatt).
Mye markblomster ute nå, det er alltid koselig. Nattfiol og flekket marihånd, tiriltunge og skogstorkenebb – og nå har også Linnea startet blomstring. :)
Oppe på Haukåsen var det mindre pent, jeg skulle ønske de i det minste kunne rydde etter seg. Jeg var der sist da de startet hogst, men dette var en nedtur å se.
En bonus Groruddalspost på toppen av Haukåsen var også greit å ta med seg.

Haukåsen i dag Tirsdag 16/4

Tok en dristig avgjørelse i dag med å gå post 11-15 på Haukås kartet. Etter været i går visste jeg det ville bli en utfordring, og det ble det…Utgangspunktet var Øsmarksetra. Det var til dels svært glatt i opp og ned bakker, der det lå snø gikk man stort sett igjennom. Jeg var søkk våt etter turen, etter å ha plumpa uti sjulte søkk under snøen. Men tross alt, turen angrer jeg ikke på, fikk ut masse energi på den der :) Piggsko under hele turen (ble noen blåmerker, ingen brukne ben eller armer) Lutdalen ned til Nøklevann var et dumt valg :)

Post 11

Ang post 11. Jeg hadde nok litt dårlig tid den dagen og så feil både her og der. Litt uklart mobilbilde og bør kanskje sjekke synet ;))

Feil post??

Var en liten tur ute i dag og gikk til post 11 Rett ovenfor Sarabråten. Klippet og tok et bilde av posten for å ha koden, men så ikke så nøye på posten. Nå når jeg kom hjem og skulle legge det inn på nett får jeg beskjed om feil kode. Ser på bilde jeg har tatt og det står post 41 med kode GYL . Har jeg klippet feil post?? Så ingen andre.
Mona :)

Haukåsen

I går gikk jeg og mamma for å finne post 11-15. Vi parkerte v/ Ulsrudvann, og jeg ble trillet i vogn inn til Sarabråten. (Det er noen som har det). Herfra var det nok av motbakker opp til Haukåsen! Vi traff også på et par andre diltere som var ute i finværet.
Før vi fant post 14 ble det masse kaving rundt i dyp snø. Utrolig slitsomt etter å ha gått opp mange bakker først… Heldigvis hadde jeg med meg rumpeakebrett, som jeg kunne suse ned til Kroktjern med etterpå, og samtidig få hvile beina litt. Det ble nemlig bare en kort matpause ved radarkula, for det blåste så surt der oppe etter at de har hugget ned all skogen. Utsikten derimot var upåklagelig! :-)