Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 16

Ola-Dilt-dagen

Jeg valgte å vente til det meste var over, så jeg tok turen fra Rustadsaga omtrent kl. 16. Siden jeg ikke hadde tatt postene fra første periode her, ble det en litt lengre tur. Tok postene i rekkefølge 87-86-90-20-38 (El Paso)-19-18-88-89-17-16.
På de første postene var det litt trafikk, men etter post 20 var tatt møtte jeg ikke så mange. Ved post 16 traff jeg en sprek liten kar med sin pappa, de hadde funnet hele 10 poster i dag! Fin tur i Østmarka på en deilig dag! :)

Mot nr 16

Nøklevann i påskesol idag 1 april, tenkte meg først mot historisk post 40 men etter en skrellet appelsin nedenfor Sarabråten og sjekk i heftet om utsettingsdato ble dagsturen revidert til post 16

Slettfjell

Tok postene på Slettfjell i et praktfullt vær. Få problemer, selv om jeg måtte vasse i snø ved post 20. Så lenge jeg holdt meg til stiene og skiløypene var det ikke vanskelig å gå på skara.

Slettfjell

Tok vårpostene 16 – 20 – gikk med piggsko og det fungerte fint. Nydelig skiføre for de som er ivrig på det – går fint å gå på ski mellom postene og på bena inn til selve posten – skaren holdt fint i dag. Mellom 19 til post 20, over myrene var det derimot ikke mulig å gå på bena, og selv med truger var det tungt når jeg gikk utenom et skispor (deg Tesaker?) som krysset over. Flott tur og deilig å slippe å lete etter postene. Gikk jo trikkeskinner rett på :-).

Post 16 på ski

For første gang har jeg tatt post på ski. Det gikk greie skispor inn fra vestsiden til posten. Litt mer trøblete ble det da jeg fortsatte i spor mot veien vest for Ødegården. Et sted mistet jeg balansen og endte i en grøft under en granbusk. Ikke lett å komme på beina igjen i dyp snø og ski som sitter fast i vridd stilling. Etter et basketak på rundt 10 minutter kunne jeg fortsette. Min forgjenger hadde krysset bekken. Jeg så for meg at jeg skulle bakse rundt i bekken også, og valgte i stedet å gå opp i høyden. Da var jeg snart ute på veien igjen. Neste post tar jeg nok heller med truger.

Velkommen til Åpningsdag 17.mars kl 11-13

Våren er sen og det er skiføre, men Ola Dilt markerer starten på sesongen ved Østmarksetra P-plass søndag 17.3 kl 11-13.
4 enkle Åpningsposter er satt ut og det er greit med opptråkkede stier rundt Ulsrudvann.
I dag ble også “Slettfjell” satt og og for de som er hjemme i påsken, er jo ski-orientering en mulighet.
Salgsstedene vil få materiell i kommende uke.

Velkommen til årets sesong!

Hilsen Ola Dilt