Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 26

GPS mistet

Min spitter nye Oregon 650 GPS ble mistet mellom post 30 og 29. antagligvis mellom post 30 og vannverket på Skullerud. Om du finner denne håper jeg du vil ta kontak på tlf 920 49 101. Otto Milvang

SKULLERUDÅSEN

Hei, jeg gikk denne turen i fantastisk vær, og lukten av skogen var utrolig deilig. Endorfinene var på plass. Dagen før, altså mandag, hadde jeg en mislykket tur, hvor jeg overhodet ikke fant en eneste post. Da begynte jeg fra vannbassenget. Det var dumt. Dagen etter, tirsdag, fant jeg alle 5 postene på 2 timer!! Da begynte jeg fra post 26, videre til 30, så 29, og deretter 28 og 27. Gikk veien tilbake i varmt deilige vær til parkeringen på Skullerud. Det ble en fantastisk opplevelse. hilsen Turid

Skullerudåsen, Post 26-30

Vi hadde en flott tur her i dag. Sokkene ble fuktige i skoene, men det var mest av svette. Det var stort sett bart i terrenget. Stiene hadde noen innslag av isflekker. I hovedsak kan vi melde om fukt som etter et regnvær om sommeren og svært godt vær!

Post 26

Fredag 12 april. Post 26 er funnet. Jeg så ikke for meg at “Mellom skrenter” hadde en slik topografi. For meg ble post 26 en skrent med et menneskeskapt innhugg. Bilde av posten hvor skiltene var festet til en selje hjalp godt. Selja lyste opp blant furutrærne.

Sto flere ganger opp på skrenten og speidet etter den andre skrenten.

Nå er det bare å gå videre til neste post.

Post 26

Torsdag 11 april formiddag. Flotte forhold i marka. Har tatt 28 poster som gir 53 poeng. Gikk fra Sagdammen og hadde full kontroll, men fant ikke post 26. Tok så utgangspunkt fra Dal, men fortsatt ingen post dukket opp. Ga opp og tok post 30, det gikk greit. Fikk lyst til å prøve post 26 på nytt og tok utgangspunkt fra post 30. Men nok en gang ble det bom.

Er post 26 en “lurepost” eller er skiltene fjernet?